:: Samo za Xbox live Arcade, tako da ću lagano da preskočim ovo nažalost, iako deluje jako dobro.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: ::
meni se ne svidja, a i tomb rajder je uvek bio iz treceg lica, i zato j ebilo zamimljovo, ne znam koja je starija igra tomb raider ili diablo, igrao sam ih ove na sony1 i gameboy ali mislim da je tomb,
Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`
Pogledaj na kojim platformama je Tomb Raider sa tvog linka - samo PS3 i Xbox. Po screenshotovima mi ne izgleda ništa drugačije od onog videa... Imaš i trailer na tvom linku koji potvrdjuje da nije iz trećeg lica... __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.