dosadi mi samo da igram dotu,pa evo ako moze pomoc pri odabiru neke rpg,jer ipak one mi nekako najvise leze a i uvek uzivam u dobrom rpg-u. e sad,interesuje me rpg ,gde se radnja vrsi iz pticje perspktive,znaaci na foru diabla ne neke kombinacije moze i iz prvog i iz pticje perspektive,kao na primer,dragon age ili sacred 2. znaci iskljucivo odozgo. od takvih igara,u skorije vreme, odigro sam Torchlight,na preporuku sa foruma(daum hvala)i titan quest ,takodje hvala. pa evo ako moze jos neka,bio bih zahvalan,jer sam se debelo smorio i ne znam vise sta da igram. grafika nije bitna,nema veze kad je igra izasla moze i ona pre 10 godina,samo da je rpg odozgo i da gameplay super
Meni je i dalje Titan Quest neprevaziđeni Action RPG... Torchlight je odličan ali nije obiman kao Titan Quest. Obe igre su radili ljudi iz Blizzarda pa nije ni čudo što su odlične igre. Ništa slično se nije pojavilo već neko vreme, a imam osećaj da će sledeći takav RPG da bude Diablo III...
Odigraj expansion za Titan Quest ako već nisi... Probaj i Dungeons & Dragons serijal, znači Baldur`s Gate, Baldur`s Gate II, Neverwinter Nights I & II, Planescape Torment... __________________ Scourge of PCBerza
Prvi deo i ekspanzija je po meni najbolja igrica ikad napravljena tog zanra(bar 3 puta sam je prsao),dok za drugi deo a pogotovo ekspanzija nije ni priblizno tako igriva E sad jedno pitanje.ovaj Titan Quest,jel to sve vreme jedan lik ide i krlja ili dobija druzinu kao u Dungeon siege,ako ima i toga torenti ima da rado odmah...:)
:: ... Dungeon Siege + Ekspanzija i Dungeon Siege II. : :: :: ::
Vec su ti rekli titan quest, i Dungeon Siege II a tu su na tu foru i silverfall, i elvin`s legacy mada je to potezna igra, hard to be a god, ako nisi probaj age of argonauts
Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`
probaj kings bounty: the legend i nastavak, armored princess. prvi sam presao i odusevio sam se koliko je paznje posveceno na detalje u igri, a drugi sam poceo pre koji dan. prica je dobra i zanimljiva. inace, igru su napravili isti likovi koji su napravili cuvene heroes of might and magic, pa imaju dosta slicnosti.
sad vidim na wikipediji da pise da je ovo tactical role playing (borbe se odigravaju potezno na hex poljima), pa ako ti to ne smeta, probaj. premotaj na 1:35 da bi video po cemu se razlikuje: http://www.youtube.com/watch?v=F7mtbVrXcaE&NR=1
p.s. ako ima neko da mi preporuci nesto slicno ovoj igri, bio bih zahvalan ako to uradi.^_^
asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda, f2 hd154ui
A Newerwinter Nights 1 i 2 su neprevazidjene igre, prvi deo sa dva nstavka sam obrnuo par puta, sada igram Mask of Betrayer a sknuo sam i Storm of Zehir
:: Meni je i dalje Titan Quest neprevaziđeni Action RPG... Torchlight je odličan ali nije obiman kao Titan Quest. Obe igre su radili ljudi iz Blizzarda pa nije ni čudo što su odlične igre. Ništa slično se nije pojavilo već neko vreme, a imam osećaj da će sledeći takav RPG da bude Diablo III.. :: :: Odigraj expansion za Titan Quest ako već nisi... Probaj i Dungeons & Dragons serijal, znači Baldur`s Gate, Baldur`s Gate II, Neverwinter Nights I & II, Planescape Torment.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: ::
Svojevremeno sam se usro od nwn-a. Dvojka je isto odlična al kanda mi nema šmek, nikad je nisam odigrao do kraja.
Ko oće nešto slično icewind dale može da proba Temple Of Elemental Evil, malo je novija igra i grafika je odlična za taj žanr samo što je malo kratka i nema nekog smisla da se igra bez community peča, tek on ispravi većinu bagova.
Kad izađe diablo 3 mogli bi da ošinemo u multi ako bude mogućnosti.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Jedno vece djokosrb i ja nasli kod njega ne znamo ni sami Disciples II, ajde instaliramo, znaci Heroes III imaju bolju grafiku, i zajedno smo se slozili da Heroji 3 koji zauzimaju duplo manje od Disciples II imaju bolju grafiku i bolji gameplay, takodje ima jos neka strategija u svemiru od pre jedno 15 god. za koju je Starcraft Broodwar Crysis po svim parametrima :).
Inace WoW je tu glavna stvar ali to sto mora da se plati to je treca stvar. Igraj ti Allods online jer su ipak MMORPG keva igre :).
Svi RPG-ovi naravnu tu spadaju i MMORPG igre se dele na WoW i ostatak, ostalo su sve male bebe :).
pikao elder scrolls IV OBlivion,sto mislim da svakako je nezaobilazna i prezarazna igra.Mada sumnjam da ce neko provesti ovoliko vremena u prelazenju-300h glavni kvest + 1500h sporedni kvestovi.
dragon age je super,ali po meni mozda bi ti bio zanimljiv Risen,tu ima stvarno zanimljivih stvari tipa przis meso u tiganju da bi se hilovo,sve sto nadjes mozes da pojedes,ima neku pricu istripovane kvestove,ima trave,moze da see duva..:-) cak i trava se rasprodaje na crno,jedno vreme bivas i diler.Neobican nacin borbe,svakako vredi probati i igrati.
Radnja igrice RISEN,a i sama igrica ti je doslovce iz filma Clash of the TITANS,dali igra po filmu ili film po igri neznam,posto su slicno izasli ali svakako odlicna igra.
Heroes III nemaju ni približno dobru grafiku kao Disciples II, šta ste pili to veče? Heroes III nemaju ni bolji gameplay, ni bolju grafiku, ni bolju muziku, ni raznovrsnost rasa i jedinica kao Disciples II...
Da vidim šta će drugi da kažu, ali celokupna atmosfera Disciplesa je toliko bolja od Heroes III da mi Heroes izgleda ko da je pravljen za decu do 10 godina...
:: Jedno vece djokosrb i ja nasli kod njega ne znamo ni sami Disciples II, ajde instaliramo, znaci Heroes III imaju bolju grafiku, i zajedno smo se slozili da Heroji 3 koji zauzimaju duplo manje od Disciples II imaju bolju grafiku i bolji gameplay, takodje ima jos neka strategija u svemiru od pre jedno 15 god. za koju je Starcraft Broodwar Crysis po svim parametrima :) :: :: Inace WoW je tu glavna stvar ali to sto mora da se plati to je treca stvar. Igraj ti Allods online jer su ipak MMORPG keva igre :) :: :: Svi RPG-ovi naravnu tu spadaju i MMORPG igre se dele na WoW i ostatak, ostalo su sve male bebe :) :: :: Pozdrav!
Ne podsećaj me, Titan Quest sam igrao i do 7-8 ujutru, a tek Baldur`s Gate 2 i Planescape Torment, mislim da sam dobar deo života posvetio tim igrama... __________________ Scourge of PCBerza
:: Au volis iste igre kao ja.. :: :: Titan Quest sa nastavkom se igrao do 6 ujutru x :: :: A Newerwinter Nights 1 i 2 su neprevazidjene igre, prvi deo sa dva nstavka sam obrnuo par puta, sada igram Mask of Betrayer a sknuo sam i Storm of Zehi :: :: :: :: Meni je i dalje Titan Quest neprevaziđeni Action RPG... Torchlight je odličan ali nije obiman kao Titan Quest. Obe igre su radili ljudi iz Blizzarda pa nije ni čudo što su odlične igre. Ništa slično se nije pojavilo već neko vreme, a imam osećaj da će sledeći takav RPG da bude Diablo III.. :: :: :: :: Odigraj expansion za Titan Quest ako već nisi... Probaj i Dungeons & Dragons serijal, znači Baldur`s Gate, Baldur`s Gate II, Neverwinter Nights I & II, Planescape Torment.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: ::
Jesi ti pogledao slike koje sam postavio? Ne mogu da verujem da pored onako očiglednih screenshotova možeš da kažeš da su Heroji bolji... __________________ Scourge of PCBerza
Naravno da jesam, grafika jeste bolja u Disciples 2, ali nista narocito. Heroji 3 su najpopularniji heroji koji su do sada izasli i nekako brzi, tako da je to ipak bolje od Disciples 2 :), ako je ovakva dvojka kakav li je kec :).
Pozdrav!
:: Jesi ti pogledao slike koje sam postavio? Ne mogu da verujem da pored onako očiglednih screenshotova možeš da kažeš da su Heroji bolji.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: @Daum pili smo sok neki :). Ja i dalje ostajem pri tvrdnji da su Heroji III za njih keva u svakom pogledu :: :: :: :: Pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.