Jel izašlo nešto dobro u poslednjih par godina? Svojevremeno sam peglao Screamer 4x4 i Insane, znači nešto tog tipa. Jel neko probao Ford Racing OR, dal se isplati da `kupujem`...Hvala unapred...
Na max podesavanjima sve Ford Racing igre imaju rudimentiranu grafiku. OR je iz 2008, uradjen u HDR maniru ako grafika podrzava, fizika losa...ali je igriva i nije zahtevna hardverski...dovoljno je imati neku grafiku iz 2005 da to sve leti. Ja bih definitivno odabrao FlatOut serijal, odlicna igra
:: Jel izašlo nešto dobro u poslednjih par godina? Svojevremeno sam peglao Screamer 4x4 i Insane, znači nešto tog tipa. Jel neko probao Ford Racing OR, dal se isplati da `kupujem`...Hvala unapred.. :: :: Fiat iustitia, et pereat mundus ::
...prehite me raic, pogledaj Pure, jest da je trka sa quadovima, ali je odlicna...
Pozz...
Sve ostalo je sviranje na organ za razmnozavanje. Unazad dve nedelje kako sam kupio MTB sam pun nekih modrica oziljaka i zuljeva. I pored svega navedenog sam ipak zadovoljan. Jos samo da naucim da kocim prednjom gde ce mi kraj biti.
Lako je naučiti da kočiš prednjom, samo uvati dobar zalet na što jačoj nizbrdici i onda naglo zakoči samo prednjom kočnicom i po mogućnosti gledaj u isto vreme da udariš prednjim točkom u nešto za maksimalan efekat.
Biće nezaboravno, obećavam, sasvim moguće da ćeš to da pamtiš do kraja života.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Sve ostalo je sviranje na organ za razmnozavanje :: Unazad dve nedelje kako sam kupio MTB sam pun nekih modrica oziljaka i zuljeva :: I pored svega navedenog sam ipak zadovoljan :: Jos samo da naucim da kocim prednjom gde ce mi kraj biti :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
HAHAHA, pamtiće sigurno, pošto će mu tu i biti kraj života.
:: Lako je naučiti da kočiš prednjom, samo uvati dobar zalet na što jačoj nizbrdici i onda naglo zakoči samo prednjom kočnicom i po mogućnosti gledaj u isto vreme da udariš prednjim točkom u nešto za maksimalan efekat :: :: Biće nezaboravno, obećavam, sasvim moguće da ćeš to da pamtiš do kraja života :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: :: Sve ostalo je sviranje na organ za razmnozavanje :: :: Unazad dve nedelje kako sam kupio MTB sam pun nekih modrica oziljaka i zuljeva :: :: I pored svega navedenog sam ipak zadovoljan :: :: Jos samo da naucim da kocim prednjom gde ce mi kraj biti :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: ::
Ja cim uhvatim vremena, bajk pod noge i na voznju...
Protekle sedmice sam sastavio petak, subotu i nedelju, oko 100km, 40:60 usponi:spustevi, odlicno bilo...
Inace blaze padove i ne racunamo, jedino nesto ozbiljnije (srecom pa niko nista od kako sam ja iscasio rame u septembru )...
Ovaj vikend je moj brat vodio sa 3 pada, drug #1 sa 2 pada i drug sa 1 padom, drug i ja nismo upadali, naravno sve ovo su lagani padovi, tipa klizavo zemljiste zbog blata i slicno...
Stazu smo izabrali staza = random() kroz sumu, pitali vlasnika, okrcili i ocistili sve, i voznja...
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS u skoku ahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
:: Sve ostalo je sviranje na organ za razmnozavanje :: Unazad dve nedelje kako sam kupio MTB sam pun nekih modrica oziljaka i zuljeva :: I pored svega navedenog sam ipak zadovoljan :: Jos samo da naucim da kocim prednjom gde ce mi kraj biti :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
Slazem se. Nema nista bolje od voznje bajsa. Ja sam ga prosle nedelje vozio svaki dan po 4-5h. Presao sam dosta KM. Biciklistickom stazom od Starog Merkatora - Kej - Usce - Brankov Most i nazad. Tako nekoliko puta dnevno.
The Way It`s Meant To Be Played
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.