Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Pomoc oko igara
STRANA 1 OD 1
JovankaO Pomoc oko igara 09.05.2010. 21:26 T26634

status: user
broj poruka: 446

Doneo mi je drug Assassin`s Creeed 1 da instaliramo kod mene posto on nije uspeo medjutim ni na mom kompu nikako nece. Zakuca na samom pocetku kad treba da instalira neki sound.forge fajl, pa kliknem na Don`t send. Kompovi ispunjavaju min. uslove (C2D, directx9 februar i xpsp3) tako da pretpostavljam da je instalacija losa osim ako neko nema neku ideju sta moze biti problem?

Potreban patch za PES 2010 koji ubacuje Bundes ligu, sredjuje imena igraca i klubova, dresova, zimske transfere. Nesto kao sto nekad bese Evolution patch koga sad ne nadjoh
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
JovankaO Javite se gejmeri 09.05.2010. 23:32 #211623

MOLIM VAS!!!

MACHINE Najpre palacinke :))) 09.05.2010. 23:43 #211625

broj poruka: 5704
neko ovde sa foruma duguje palacinke imarkovicu (cini mi se, ispravite me ako gresim) a ja sam se prijavio za slepovanje pored njega. Covek lepo pomogao oko automatic dial-up konekcije a ne dobi ugovoreno :P Bese neka cura koja je obecala to, mislim da nisi ti, ali svejedno .) S toga su svi resili da bojkotuju dok ne dobiju mukom zaradjene palacinke, sad nebitno od koje :))))

JovankaO re 10.05.2010. 00:01 #211631

Onda mi ni 24h ne bi bilo dovoljno da napecem dovoljno palacinki za ceo forum a ni 10kg eurokrema
Valjda ste neki dzentlmeni pa postedite damu tolikog posla ionako nas je na sajtu koliko prstiju na ruci.
MACHINE Re: re 10.05.2010. 00:04 #211632

Jbg, na nekome moraju da se slome koplja :))))

::
:: Onda mi ni 24h ne bi bilo dovoljno da napecem dovoljno palacinki za ceo forum a ni 10kg eurokrema
:: Valjda ste neki dzentlmeni pa postedite damu tolikog posla ionako nas je na sajtu koliko prstiju na ruci.
SkyFire ... 10.05.2010. 00:22 #211636

broj poruka: 18472
Celokupna verzija tog ACC je lose odradjena..Imao sam i tu verziju gde dodje do error-a usled instalacije..Moras da skines neku proverenu dobru verziju koja radi..
N pocetku su imali problem i sa Jerusalimom,igra je pucala kad treba da se udje u taj nivo..
Kasnije je izasla komplet..Ja mislim da ti imas bas tu koja je lose odradjena..

P.S.Pridruzujem se cestitkama za palacinke :)
Samo Joko,ja pojedem sam 10-15 komada lagano

Intel Q9650@4.3 Ghz LinX
http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.png
GTX295 The Best Vantage Score
http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png

raic Re: Re: re 10.05.2010. 00:31 #211640

broj poruka: 9006
...a na forumu bar mladih kopljanika kolko oćeš

bemliga, nemam pojma o te dve igre, ne posedujem nijednu od njih, ne gledaj me tako prekorno.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

:: Jbg, na nekome moraju da se slome koplja :)))
tortojed Kakav crni `sound.forge fajl` Joko, bona!? Na tom kompu nesto... 10.05.2010. 07:53 #211662

broj poruka: 10997
nije u redu sa `shell` extenzijama (asocijacijama) - mozda je Sound forge greskom preuzeo nadleznost nad svim audio sadrzajima...
Osim onoga sto si nabrojala u sklopu opisa softverske situacije, proveri da li su tu i svi uobicajeni dodaci: kodeci, .NET, Java, flash...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nadam se da si pre pokusaja instalisanja iskljucila komp sa Internet-a ...

TheBear Re: Pomoc oko igara 10.05.2010. 08:28 #211672

broj poruka: 6502
Skinite Reloaded Repack izdanje... Trebalo bi provereno da moze da se instalira, a ako to jeste to izdanje onda nije u redu s diskom nesto.

:: Doneo mi je drug Assassin`s Creeed 1 da instaliramo kod mene posto on nije uspeo medjutim ni na mom kompu nikako nece. Zakuca na samom pocetku kad treba da instalira neki sound.forge fajl, pa kliknem na Don`t send. Kompovi ispunjavaju min. uslove (C2D, directx9 februar i xpsp3) tako da pretpostavljam da je instalacija losa osim ako neko nema neku ideju sta moze biti problem
:: Potreban patch za PES 2010 koji ubacuje Bundes ligu, sredjuje imena igraca i klubova, dresova, zimske transfere. Nesto kao sto nekad bese Evolution patch koga sad ne nadjoh
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC Donosim nutelu 10.05.2010. 09:01 #211673

broj poruka: 9420
Mljac.

Bayerische Motoren Werke

Miguelinho Re: 10.05.2010. 09:20 #211674

broj poruka: 211
evo ovako, patch za PES 2010 imam...sredjuje sve totalno. skinuo sam sa torenta (pretrazio na torrentz.com...u pitanju je smoke patch, poslednji)...imam i Assassin`s Creed koji radi, ali skini reloaded verziju i trebalo bi da fercera...ako ne, poslusaj Tortojeda :D

Miguelinho ah da 10.05.2010. 09:22 #211675

ako te mrzi da skidas sa neta i da se cimas, pusti poruku na email, pa ako si iz Bgd, mogu da narezem pa da uzmes. u zdravlje.

MACHINE Re: ah da 10.05.2010. 11:55 #211700

Ja mislim da ce odustati kad vidi tvoj avatar malo bolje :)))

:: ako te mrzi da skidas sa neta i da se cimas, pusti poruku na email, pa ako si iz Bgd, mogu da narezem pa da uzmes. u zdravlje
imarkovic Re: Najpre palacinke :))) 10.05.2010. 12:05 #211704

broj poruka: 18996
Ne znam ko je ono bio u pitanju, ali nebitno to, ja preferiram Nutella sa kikirikijem i plazmom :P
MACHINE, kako si se samo setio, u pravi cas, kad mi pao secer

:: neko ovde sa foruma duguje palacinke imarkovicu (cini mi se, ispravite me ako gresim) a ja sam se prijavio za slepovanje pored njega. Covek lepo pomogao oko automatic dial-up konekcije a ne dobi ugovoreno :P Bese neka cura koja je obecala to, mislim da nisi ti, ali svejedno .) S toga su svi resili da bojkotuju dok ne dobiju mukom zaradjene palacinke, sad nebitno od koje :)))
JovankaO re 10.05.2010. 12:27 #211706

@tortojed

I ja sam se nasmejala kad sam videla ime fajla. Sound Forge nije instaliran, a sve ostalo nabrojano je u najboljem redu pa bice da je instalacija losa, pride sto nije od cuvenijih dobavljaca

@ostali

Recicu drugu da skine AC1 reloaded. A sto se patcha tice probacu taj smoke pa ako ne odgovara redom ostale, posto vidim da skoro niko ne igra PES 2010. Palacinci neki drugi put
Miguelinho @ machine 10.05.2010. 12:33 #211708

sta fali avataru? :D ziv covek, jbg :DDD

@ javanka
e bas si stipsa...sta bi bilo da je neko trazio svarcvald tortu...ili dolce latte? :PPP
sala mala .)
inace, pes pikam vec 11 godina, samo sto se u pocetku zvao j league :)

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs