Instalirao sam igru, krekovao i kad sam je pokrenuo pojavio mi se neki updater. Pisalo je da ako hocu da igram igricu moram da update verziju igre to sam i uradio i pred kraj update pojavilo mi se sledece: Faild to move the file C:/Program FIles (x86)/Electronis Arts/Battlefield Bad Company2/tempPatch/patched/BFBC2Game.exe to C:/Program FIles (x86)/Electronis Arts/Battlefield Bad Company2/BFBC2Game.exe If you have any of these files open please close tham and try again!!! POmoc!!! Pozdrav :)
Imao sam RELOADED verziju mislim da si pri instalaciji odabrao da se igra cekira na netu, i da nemas disk u optici (ili image)i tu si napravio gresku. reinstaliraj je, i izaberi opciju da ti je disk stalno u optici, i neces imati problema. samo, kad radis crack-ovanje, prekopiraj sve (sem key gen-a) u glavni folder gde si instalirao igru, da bi sve radilo kako treba...to jest, da ti se ne `izvrce` mis...
Hvala sredio sam i sad radi. Imam jedno pitanje. Da li mogu ja da je igram preko neta online? Ako moze jel treba nesto dodatno neki patch-evi ili nesto slicno?
Bojim se da online samo s originalom. Mislim igra nije ni tako skupa a onlajn je stvarno odličan tako da se verovatno isplati, jedino što su im serveri malo krš i pošto igra ima mnogo više sadržaja nego cod multi, ima i mnogo više načina da te saigrači iznerviraju.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.