Bilo je pomena o ovoj verziji Quake-a, ali evo detaljnije za one koji ne znaju. Trenutno je u beta fazi, ali ono sto je najvaznije je da je igra besplatna (zauvek), igra se iz browser-a (Quake III Arena prepeglana sto je bolje moguce sa widescreen rezolucijama) Trenutno Chrome i Opera nisu podrzani, na ostalim browser-ima radi. Potrebno je instalirati add-on, registrovati se na sajtu, setovati jos neke sitnice (account, kontrole, video opcije itd.) i voila! Ko hoce da pljevamo zajedno neka se javi.
https://www.quakelive.com __________________________________________________________ ...Away from life, away from light, under your wings...
@tortojed koji ti je nick da te dodam? Ajmo ljudi pisite nickove Moj je Erestun11 ___________________________________________________________ ...Away from life, away from light, under your wings...
@markopvict jel ti imas problema sa dodavanjem prijatelja? Ne mogu da te invite-ujem, a nema te ni u friends listi. ___________________________________________________________ ...Away from life, away from light, under your wings...
zainteresovao sam se oko quake live,preso sam q4 celu i ok je,ali imam jedan problem oko igranja online,ustvari mogu samo da igram practice mode,nikako nemogu on line,neznam u cemu je problem pomoc.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.