ne znam sta ti je tunngle, cek da izguglam. mislio sam na hamachi, ali moze kako god. jos neko? ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: Preko tunngle :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
ispusio sam za jutrenje, trebalo je da idem na trenchtown (palic), i u zadnjem trenutku ispali me direktor za obecanu kintu. :( instalirao sam tunngle, pa kad ti se bude igralo, javi se da te oderem ko zeca (vazi i za ostale) :) ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
jesam, i startovao sam tunngle. ae na msn da se ne dovikujemo ovako: piromanxx@hotmail.com ili gtalk: piromanxxx@gmail.com ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: Ajd može onda, evo me za 5 min da me odereš. jesi se registrovao na sajt :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.