ko da je radjena za neku decicu kojima je tesko da rade cool poteze na svojoj konzoli.... Evo odigrah jednu misiju, mark & execute mogucnost ja vece sranje nisam video, toliko je igra pojednostavljena, stealth je nepotreban, forsiraju zaklon (opet konzole) zaklon se uzima na desni klik misa umesto da je tu zum oruzja na primer sto bi bilo mnogo korisnije... A tek sto se Sam penje, brze duplo nego Ezio i Altair....
Igra pravljena za decicu najkrace receno, samo dete se odusevljava ovim glupostima, to je ciljna grupa na konzolama verovatno...
Razocarenje veliko.... Nije dostojna da nosi SC ime s obzirom kakvi su prethodnici, mada u poslednje vreme sve Tom Clancy igre su sranje....
Igra ima lepu grafiku, prica je isto solidna mada nisam jos mnogo igrao, ali je skroz upropascena...
Sa cim si skenirao? Verovatno koristis Avast ili AVG koji su poznati po false positives. Skenirao sam crack sa ESET Smart Security i nema nikakvog virusa. Ima tacno 3-4 fajla potrebna za igru, a vec sam napomenuo da nije fake i da igra radi... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: :: :: Hvala ti na ovom crack-u.... Ima virus ako neko nije skenirao..chisto da mu kazem.... Hvala..al ja ovo ne bi koristio ...Poz
pazi, ono shto sam voleo u ovoj igri je stealth, ali posto su ga tu utupili necu da se bakcem sa igrom, nemam ni mesto za svaku igru koja izadje da skidam a ni brzinu neta, sad sam na 512 da ustedim neku stotinu dinara :)) I da uvek prvo pregledam sve reviewe i video gamplay, pa onda skidam. pozdrav
:: Skini igru pa sam prosudi umesto sto se oslanjas na tudja misljenja.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: da znam da ne skidam debilnu igru! :: :: :: ::
Kao sto su ti rekli to je False Positive, hiljadu puta mi vrishte antivirusi za te dll fajlove(primera radi 1911.dll, razorov logo:) onda isto kad imam neki trainer za neku igru koji ubacuje priveremeni dll fajl u system tu isto se javlja antivirus koji ga blokira ili brishe. Tako da to ne znachi da je zaista virus, i oni su obichno sakriveni ili idu sa jos nekim fajlovima tipa exe ili com ili autorun
Ma garant placaju da registruje to kao virus. Zasto bi skidrow, razor1911 pravili crackove sa virusima? Pa oni pomazu nama smrtnicima da se igramo za dzabe :-)
GA-945PL-S3, c2d e2140 1.6Ghz (OC 2.4Ghz) 3GB Kingston ddr2 800, WD500GB, Toshiba-Samsung DVD, Sapphire ATI 4850 1gb ddr3 256 bit
:: Kao sto su ti rekli to je False Positive, hiljadu puta mi vrishte antivirusi za te dll fajlove(primera radi 1911.dll, razorov logo:) onda isto kad imam neki trainer za neku igru koji ubacuje priveremeni dll fajl u system tu isto se javlja antivirus koji ga blokira ili brishe. Tako da to ne znachi da je zaista virus, i oni su obichno sakriveni ili idu sa jos nekim fajlovima tipa exe ili com ili autorun :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://img72.imageshack.us/i/evoslike.jpg :: :: :: :: Evo.. pa sada vi prosudite.....
Ja koristim 6 godina, ali potvrdjujem to sto si rekao :-) Norton (koji mi je jeo memoriju) pa onda kasperski koji nije nista bio do obicnog djubreta, bar u to vreme, i posle toga NOD. I evo jos uvek Nod :-)
GA-945PL-S3, c2d e2140 1.6Ghz (OC 2.4Ghz) 3GB Kingston ddr2 800, WD500GB, Toshiba-Samsung DVD, Sapphire ATI 4850 1gb ddr3 256 bit
:: ...i nikad mi se nije provukao virus... Sta kaspersky prijavljuje me ne zanima mnogo.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
ja se slazem 1000000% sa tim, to su lazni virusi, jer ih tako win prepoznaje u linuxu bilo kom taj crack nije nije virus, ja nisam mogao da skinem crack za settlers 7, jer avg prijavljuje virus, lepo iskljucis resident shield i skinem crackujem posle ukljucim, i sad igram a avg nista ne prijavljuje
Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`
Ja koristio NOD 4-5 meseci i racunar je poceo lagano da brljavi,puca mi AutoCAD sto mi se nikada nije desavalo,ACDSee i Corel su od jednom prestali da rade,ikonice se vracaju u liniju svaki put kad upalim racunar...Reinstalirao sistem vratio Kasperskog nasao mi je hrpu (laznih) virusa koje je NOD zaboravio na D i E particiji,ko zna sta je sve bilo na C.... Od tada ne menjam AV...Nikada vise nisam imao problema sa virusima...I NIKAD VISE NOD!
Kod mene je avast 5 prijavio neke viruse koje nod nije nasao, kasperski je dobar ali cini mi se da preteruje sa detekcijom `virusa`, da sam ga ostavio u igraonici morao bih da pobrisem skoro sve igrice a i uzima vise resursa.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.