E pa ovako ljudovi, posle ovoliko svadje (juce i prekjuce) da obradujem neke od vas, kao i ime teme najava za Gothic 4 je odredjena ali ne i podebljana, kao sto kazu na oficijalnom sajtu ovaj magicni deo ce se pojaviti u aprilu http://www.arcania-game.com/
ja licno mislim da ce kasniti jer je prave 2 i po god i stvarno se trude da igra bude savrsena i bez bugova za razliku da treceg dela. zanimljivo je to sto je igra zadrzala istu atmosferu i gameplay, mesavina 2 i 3 dela, i minimum requirements za igranje je: PC Minimum Requirements
* Operating System: Microsoft® Windows® XP / Vista * Direct X Version: DirectX 9.0c or higher * Hard Disk Space: 10 GB + 600 MB Virtual Memory * DVD Drive: 6x DVD ROM Drive * Processor: Intel Pentium 4 3.2 GHZ, AMD Athlon 3500+ * RAM: 1 GB (Windows® XP), 1,5 GB (Windows® Vista) * Graphics Accelerator: ATI 1800XT, Shader Model 3, 256 MB Nvidia 6800, Shader Model 3, 256 MB * Sound Card: DirectX 8.1 compatible sound card
sto o5 daje do znanja da su pravili igru za sve, tj da bi sto vise ljudi moglo da je igra.Mnogo je zanimljivo jer je i dalje `crtana` igra i ima onaj magicni gameplay kao i drugi ujedno i najbolji deo, a delivo prirode su stvarno fantasticni ne mogu da je iscekam
Koliko sam shvatio na sajtu pise da ce se artwork etc pojaviti za preuzimanje u aprili (iliti sada jelte) a koliko vidim na gamespotu pise da igra izlazi u trecem kvartalu tekuce godine :)
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
:: Koliko sam shvatio na sajtu pise da ce se artwork etc pojaviti za preuzimanje u aprili (iliti sada jelte) a koliko vidim na gamespotu pise da igra izlazi u trecem kvartalu tekuce godine : :: :: :: ...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini..... :: ::
Ne moze nista da zameni prvi i drugi deo... 3 je ocaj...a ni ovo mi se nesto ne svidja... ___________________________________________________________ ...Away from life, away from light, under your wings...
^Overi Risen, spiritualni nastavak 3ojke al mnogo dojajno odradjen, neces se pokajati :)
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Ako je meni upuceno (^) Igrao sam...tj. poceo, onda izasao Dragon Age...te je Risen ostao nedovrsen...ok je, ali nemam neku zelju sada da je odigram, mozda jednog dana... ___________________________________________________________ ...Away from life, away from light, under your wings...
@erestun to jeste drugi deo pogotovo, a treci je izbagovan kao i addon
@valheru igrao sam risen inace to je pravila firma pirana bytes koja je nekad radila sa jowood americkom produkcijom i rastali su se kad su usrali ceo serijal sa forsaken gods nastavkom koji ima vise bagova i izgubila je igra smisao, pa samo ukucaj forsaken gods bugs pa cews videti.
a na ovo projektu su radili bas dugo da nema bagova jowood ofc, i zadrzala je igrivost drugog dela
Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`
Gothic 3 je toliko neoptimizovan da je to strasno..Pun je bug-ova da nisam ni zeleo da ga igram..Ovaj 4 obecava bar za sad po snimcima ali svakako su prva dva dela bili neprikosnoveni..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.