Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
FM 2010
STRANA 1 OD 1
Juta90 FM 2010 24.04.2010. 21:32 T26308

status: user
broj poruka: 232
Ubacio sam sa partisa za grbove i likove patch i nesto mi se poremetilo. Reinstaliram igru, izbrisem iz foldera i iz my documents sve vezano za njega. Instaliram igru, kad ono ista podesavanja u preferences. Ubacim patch 10.3 kad ono pocelo da koci. Pitanje je, sto posle brisanja i ponovnog instaliranja dolazi do istih podesenih stavki u preferences, dakle nije klasicna tema, vec ona dark itd. Zar ne moze da bude sve normalno kao po defaults? Izvinite sto sam smorio, ali sam se mnogo iznervirao. Pozdrav
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ravenoss e ovako 25.04.2010. 02:03 #207970

status: user
broj poruka: 486

moraces da obrises skrivene fajlove od menadzera koji se nalaze takodje negde u doc pa u aplikejshn,mislim da je tako bilo,znaci prvo stavis tamo da mozes da vidis hide foldere i fajlove,pa blago meni uzmes i obrises sve vezano za FM...i nakon toga ce sveza instalacija da resi problem..
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs