U pitanju je orginalna igra,moj kolega ju je kupio u LA-u,pa posto nije uspeo da je instalira dao ju je meni da se ja sa njom patim.Znaci radi se o Steam instaleru,koji sam uspesno resio,medjutim kada krene instalacija ne da mi opciju za biranje particije na koju hocu da je instaliram,nego mi samo izbaci da na C imam 5GB,a da mi treba 20GB i to je to.E sada nebi to bio problem da sam ja kuci,ali njegov hard na lap-u je podeljen na tri particiji,pri cemu je C velik samo 14GB. Nesto sam prckao po netu u vezi ovoga,i ljudi nesto govore da ukoliko se oslobodi vise od 7GB na C particiji,browse prozor ce se pojaviti prilikom instalacije. E sada dali je neko od vas upoznat sa ovim sranjem???
Unapred se izvinjavam sto necu aktivno ucestvovati u temi,jer sam opasno limitiran pristupom,a i samom brzinom ovog sugavog net-a.
Hvala unapred. Lala 4ever!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
pri instalaciji Steam-a bitno je da ga instaliras na D:, E: ili gde god da instaliras igre, odnosno na tu particiju (volume). tada ce automatski da ti instalira igre na to mesto (po deafult-u, sto bi rekli) .)
Isti problem sam imao i resio ga bas ovako kako kaze Miguelinho.
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
:: pri instalaciji Steam-a bitno je da ga instaliras na D:, E: ili gde god da instaliras igre, odnosno na tu particiju (volume). tada ce automatski da ti instalira igre na to mesto (po deafult-u, sto bi rekli) . :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.