stavih temu pod igre, jer hocu da pitam kakav vam je novi avp, posto se meni skida vec danima, a mrzi me da menjam torrent, vise me zanima SP, mada, posto se radi o ovim junaci mozda budem igrao i MP (ja inace nisam ni CS igrao, dobro, mozda par puta)
Predator je prejak, kampanja mi se ne svidja, takodje ni kod Alien-a. Marinac je ok, ali ne moze da pridje AVP2
Sto se tice tattoo-a, mislim da je moglo bolje da se odradi, sa vise senki, sto bi mu dalo dubinu i realnost, mozda ti tako nisi hteo ili lik koji ti je radio nema dovoljno iskustva. I da naravno, na nekim drugim forumima Kaos simbol mi je avatar i tetovaza na ramenu (koju planiram da uradim), ali to je vise ideologija (nema veze sa Warhammer-om u kojem su iskoristili simbol). ___________________________________________________________ ...Away from life, away from light, under your wings...
AvP 3 je očaj. Grafika je ok, ali je igra jako neoptimizovana i bagovita. Sa Predatorom je zanimljivo igrati, ali kasnije dosadi jer si previše jak. Niko ti nije ravan. Sa Alienom je jako dosadno, samo trčkaraš i imaš samo par poteza za napad. Sa Marincima je ok, koliko - toliko sa njima ispada horor igra.
AVP2 je govno od igre, kompletno razocarenje u odnosu na prvi AVP.
Po meni je novi AVP sasvim solidna igra, kampanja sa marincem je dovoljno spooky, a ne debilna kao u AVP2... __________________ Scourge of PCBerza
:: Predator je prejak, kampanja mi se ne svidja, takodje ni kod Alien-a :: Marinac je ok, ali ne moze da pridje AVP :: :: Sto se tice tattoo-a, mislim da je moglo bolje da se odradi, sa vise senki, sto bi mu dalo dubinu i realnost, mozda ti tako nisi hteo ili lik koji ti je radio nema dovoljno iskustva :: I da naravno, na nekim drugim forumima Kaos simbol mi je avatar i tetovaza na ramenu (koju planiram da uradim), ali to je vise ideologija (nema veze sa Warhammer-om u kojem su iskoristili simbol) :: __________________________________________________________ :: ...Away from life, away from light, under your wings... :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.