Kakav bre san andreas, ovo su dve expanzije za GTA IV. Posto su velike ovoliko pretpostavljam da nije potreban GTA IV da bude instaliran... __________________ Scourge of PCBerza
16GB obican, 16 GB ovaj (govorim za instalacije) 20 GB onaj instaliran, 20 GB ovaj... Realno, ako ima neko HDD od 80 GB to mu dodje to... Sistem + GTA = FULL HDD
GA-945PL-S3, c2d e2140 1.6Ghz (OC 2.4Ghz) 3GB Kingston ddr2 800, WD500GB, Toshiba-Samsung DVD, Sapphire ATI 4850 1gb ddr3 256 bit
EDIT: Mora da ima XP, za Glistu ili 7 nije dovoljno mesta :D
ovo nije liberty city stories(to je druga igra), ovo je Grand Theft Auto IV Episodes from Liberty City, u ovoj igri su dve igre koje se zasnivaju na principu gta iv u kojem je bio Niko Belic, samo je razlika u tome shto je drugi lik sada zastupljen sa novim misijama i obe igre se NE nadogradjuju na gta iv original vec su kao dve zasebne igre(barem sam tako prochitao). Eto to samo. pozdrav
Da, greska moja. Episodes from Liberty City je pravi naziv... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: ovo nije liberty city stories(to je druga igra), ovo je Grand Theft Auto IV Episodes from Liberty City, u ovoj igri su dve igre koje se zasnivaju na principu gta iv u kojem je bio Niko Belic, samo je razlika u tome shto je drugi lik sada zastupljen sa novim misijama i obe igre se NE nadogradjuju na gta iv original vec su kao dve zasebne igre(barem sam tako prochitao). Eto to samo. pozdra :: ::
Dve expanzije Episodes from Liberty City,to su The Lost and Damned ,The Ballad of Gay Tony(peder tony :-) ),to su NEZAVISNE expanzije od gta 4,rade i bez njega,sve zajedno ima 16gb (gta4 + Episodes from Liberty City) ima na warezu i potvrdili su da radi,ali samo Episodes from Liberty City (bez gta 4) ne radi jer jos nema kreka...skidam sad pa cu videti.
:: Dve expanzije Episodes from Liberty City,to su The Lost and Damned ,The Ballad of Gay Tony(peder tony :-) ),to su NEZAVISNE expanzije od gta 4,rade i bez njega,sve zajedno ima 16gb (gta4 + Episodes from Liberty City) ima na warezu i potvrdili su da radi,ali samo Episodes from Liberty City (bez gta 4) ne radi jer jos nema kreka...skidam sad pa cu videti :: :: ::
Kao sto sam vec napisao, ali neke mrzi da chitaju!!
Igra je potpuno ista kao i gta iv original sa Nikom, promenjen je glavni lik i druge su misije, i ima par automobila novih. Znachi nisu to nikakvi modovi i bolje optimizovan igra, sve isto kao original samo sa novim misijama i novim likom, ako pogledate malo bolje opis igre videcete da ima isti requirements kao original.
:: :: Znaci u neku ruku je pao EDIT same igre... E sad, dal je doslo i do neke optimizacije, videcemo :- :: :: :: GA-945PL-S3, c2d e2140 1.6Ghz (OC 2.4Ghz) 3GB Kingston ddr2 800, WD500GB, Toshiba-Samsung DVD, Sapphire ATI 4850 1gb ddr3 256 bit :: ::
Igra ubija koliko je zahtevna, ja sam morao dosta da spustim podesavanja za pristojan frejmrejt, ali pada i na 25FPS u gradu, na otvorenom ide na 60 i preko, neoptimizovana jako ! Jos gore radi od prvog dela ! Nema nikakve optimizacije.
Nije neoptimizovana igra, vec ti CF ne radi kako treba sa ovom igrom. Isti slucaj kao sa GTA IV. Cak i 5970 nema manijakalan framerate zbog CF problema...
Meni igra leti sa 5870... __________________ Scourge of PCBerza
:: ja sam igrao Lost and Damned malo, radi ali treba da se ima uputstvo kako, prvo mi nisu radile, evo za verziju od 16GB kako upaliti, radi provereno :: http://www.speedyshare.com/files/21972278/readme.tx :: :: Igra ubija koliko je zahtevna, ja sam morao dosta da spustim podesavanja za pristojan frejmrejt, ali pada i na 25FPS u gradu, na otvorenom ide na 60 i preko, neoptimizovana jako :: Jos gore radi od prvog dela ! Nema nikakve optimizacije :: :: _____________________________ :: ATI HD5750 CrossfireX :: http://tinyurl.com/y92ufs :: http://tinyurl.com/yka26c :: http://tinyurl.com/yh3x5v :: :: ::
Ne instalira se koliko znam, samo se raspakuje. Potrebno je iskopirati crack, i odraditi onaj Regedit deo...
Sve je u uputsvu/NFO fajlu... __________________ Scourge of PCBerza
:: Ume li neko da mi objasni kako se ova kanta instalira :: Meni ne ide :: :: Pozdrav :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: I Don`t Know What That Means :: ::
samo sto u zatvorenom prostoru ide i na 100+ FPS, u delovima grada na 60+ FPS, a u centru pada i na 25 ! A ne izgleda uopste nista posebno, nema AA ! Baguje grafika pomalo, senke su malo bolje nego pre, i meni je bolje radio GTA 4 nemam pojma, ali probao sam i radio je bolje, tamo sam mogao najveca podesavanja uz manji view distance, ovde nema sanse.....
Ko ima 16GB verziju nek prati ovo uputstvo, meni nije htelo nikako da radi, sve sam radio pre skidao vise krekova, tek kad sam po ovom uputstvu odradio proradilo je ! http://www.speedyshare.com/files/21972278/readme.txt
metro ma koliko bio neoptimizovan je pokazao kako igra moze biti prelepa na 3gb .....citavih 3gb.....kad vidim igre kao sto je gta..dirt..gde mi treba 40-50 gb smuci mi se zivot...nisu vredne ni 2 % tolikog mesta.
prica, misije, po meni ekstra, ali grafika, bagovi, neoptimizacija mnogo nerviraju. Kad se iskljuce senke u ovim epizodama frejmrejt bude dosta bolji. Ostalo mnogo manje utice od senki.
ma pusti price ljudi koji nisu igrali Ako je kao prvi gta 4 samo sad sa dve umesto sa jednom pricom , meni dobro. Zbog toga je i velicina porasla sa 14,1 na 16,7
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.