Pogledaj Allods online, ali to je trenutno beta, ili igraj WoW na privatnim serverima, mada je WoW na privatnim serverima glupost, najbolje odmah preci na original :).
...upravo to, AllOds nije lose... Ali WoW, samo original... RoM su na zalost s*ebali sa kupovanje opreme, no sta ces...
Pozz...
BattleForge je zesce sjeban. Ja vec neko vreme ne mogu da se registrujem jer prijavljuje neki glupi error. A na forumu sam video da ljudi imaju stalno probleme a da ih niko ne resava :P
:: ne znam kako ljudi tamo kazu recomende system requirements :procesor 2.oghz ,1gb ram,nvidia 660g :: :: JA osetno jaci komp ono stuca?Nem blage?net mi od 1m :: Igro sam kod druga njemu radi,igra je dobra al jasno je da je klasicna kopija wow- :: :: Jos jednu igru bi ovde preporucio nije MMRPG nego MMRTS a to je BattleForge takodje free to play,trebao bi uskoro da je skinem :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.