Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Reli simulacija?
STRANA 1 OD 1
mslavko82 Reli simulacija? 12.04.2010. 23:20 T25991

status: user
broj poruka: 721
Elem, ima li u najavi (ili vec postoji) neka normalna rally simulacija? Trenutno igram Colina iz 2005 i smorio vise :( kad kazem normalna, mislim upravo neku reli simulaciju nalik na stari colin (ili poput Xpand rally-ja)? Probao sam ono djubre od Dirta 2 i mogu da se slikaju sa svom svojom DX11 grafikom - ono ne valja nista!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic >> 12.04.2010. 23:30 #204098

broj poruka: 18996
sta bre ne valja DiRT2>???? ako ti to ne valja onda mogu samo da ti preporucim Toca Race Driver i DiRT1 .

neXus2000 Re: >> 12.04.2010. 23:31 #204099

broj poruka: 3350
To ja htedoh reci, mislim za dirt 2. Navika bato, navika, igre postaju sve realnije i realnije.

:: sta bre ne valja DiRT2>???? ako ti to ne valja onda mogu samo da ti preporucim Toca Race Driver i DiRT1
::
mslavko82 Re: >> 13.04.2010. 00:00 #204114

Ih bre, toga sam se i bojao :)

Ma, sama voznja u igri je OK, ali sve ostalo je (meni naravno) uzas - kako ovo debilno zvuci kad izjavis za simulaciju voznje :))) Htedoh reci, sve sjajno, sljastece, skupljanje nekih XP bodova i ulepsavanje auta - mene to podseca na NFS, a ne na reli. Ja bih nesto poput starih Colina - reli i samo reli, a ne jos petnaest vrsta trka pored. Mada, to sto ja ocu izgleda odavno nema... :(

@Nexus2000: Dirt 2 ti je realan ?!? Mislim, da se razumemo, ne volim ja bas neku preteranu realnost, jer je pretesko za opusteno igranje, ali bar nesto priblizno, barem lazni osecaj. A u Dirtu... :(

:: sta bre ne valja DiRT2>???? ako ti to ne valja onda mogu samo da ti preporucim Toca Race Driver i DiRT1
imarkovic > mslavko 13.04.2010. 00:23 #204122

vidim, pominjes Colin 2005, a jesi probao DiRT1, to ti je topla preporuka od mene, stvarno kvalitetna rally voznja, ako ti se vec ne svidja dvojka, a ako i za to smatras da je lose odradjen rally, onda stvarno ne znam sta bih ti preporucio, uzevsi u obzir da je to jedna od najkvalitetnijih rally voznji ikada!!!
Da li si mozda probao GRID? nije bas rally, ali je dobra.

Scyter Re: 13.04.2010. 00:29 #204126

broj poruka: 8138
Race Driver: GRID, vrh igra! Probaj i Flatout 2.

The Way It`s Meant To Be Played

Erestun re 13.04.2010. 00:29 #204128

broj poruka: 1797
Ma sve su to arkadne igre...
Moja preporuka Richard Burns Rally, to je jedina simulacija relija koja postoji. Osetis onih 300+ konjskih snaga koje se nalaze u staroj Imprezi.
Imas novice i advanced skolu.
Jeste starija igra, ali realnije od toga nemas.
Dirt2 je neopisivo sljastece govno koje jako brzo dosadi onima koji zaista ocekuju da voznja bude realna. A da ne pricam o tome sto nemas championship nego moras sve one SUV-e, bagije i ostala sranja da vozis.
Uostalom kada se Nissan 350Z takmicio u reliju ili BMW.
Dirt1 je takodje arkada, ali bar imas pravi rally.

@imarkovic ti bas ne znas sta je realno To sto ti navodis su sve arkade.

imarkovic > Erestun 13.04.2010. 00:57 #204138

da li sam ja negde pomenuo `realno`? jok brate, mislio sam na rally voznje, a to je Colin 2005, DiRT1, pa i dvojka, GRID sam preporucio dodatno, takodje mi i SHIFT lici na rally, ali mi se nesto i ne svidja, probacu ovaj Richard Burns Rally, mada ne verujem da ce me oduseviti, cim sam je propustio...ima isto i ona glupa igra sa Mini Morris-om, zatim SEGA Rally, ali prave realne voznje NEMA. Ima ali avionima.

Erestun re 13.04.2010. 01:04 #204140

Shift ti lici na rally? Sta pises ti, jel znas uopste?
Cim si je propustio onda ne mozes da kazes da ne postoji rally simulacija.
RBR je i napravljen zbog Colina koji je uvek vukao na arkadu. (CMR 2 i 2003-04 su bili ok i bili su zaista realni)
Veruj mi rally volim najvise na svetu i nekada davno sam ga pratio, sada vise ni on nije kao nekad.
Ono sto isti zahteva su Super Stage-evi, garaza sa popravku, merenje vremena, a ne ovo trkanje sa ostalim vozacima.

Edit: moram da dodam, da u RBR-u kada se prevrnes ili izletis sa staze, zoves pomoc i onda te ljudi,gledaoci vrate na tockove, izguraju na stazu itd.
A da ne pricam o skoli, koju da bi prosao moras da naucis sve. A bez volana ova igra ne moze da se igra.

Daum ... 13.04.2010. 04:24 #204168

broj poruka: 12794
Ako bas hoces realno, ili preterano tesko probaj Richard Burns Rally...

Erestun re 13.04.2010. 04:37 #204170

Daume, Daume, citaj 2 posta pisem o RB Rally...

Daum Re: re 13.04.2010. 04:51 #204171

broj poruka: 12794
Ma krenuo da kucam odmah pre citanja, mrtav sam umoran, ne znam ni sta trazim ovde u ovo doba... Laku noc...

:: Daume, Daume, citaj 2 posta pisem o RB Rally..
:: __________________________________________________________
:: ...Away from life, away from light, under your wings...
CrowBgd ... 13.04.2010. 07:36 #204172

broj poruka: 1376
Pa posto skoro 15god vozim eli kod nas Yuga grupe N Klasa1 popularni mali N,rekao bih da jedino sto lici na reli simulaciju je Kolin 4 i 5 i Ricard Burns sve drugo je cirkus. Tao da ti je izbor veoma mali
DmasteRNo1 Mani me RBR-a 13.04.2010. 08:58 #204185

broj poruka: 6101
Ja sam bajsiklista, tako da nisam kvalifikovan da donosim ocenu koja je od simulacija vožnje realna, a koja nije, ali veće proseravanje od RBR-a nisam video skoro. U igri auto od 1230kg kao da nema masu, prevrneš se dok si reko piksla. Pa kad bi tako bilo, niko živ ne bi vozio reli. WRC klasa je predstavljena kao gora od čuvene smrtonosne B klase. A, što se DiRT-a 2 tiče, on je možda realan, ali nije prava, nego arkadna simulacija reli vožnje. U suštini, GRID sa reli autovima. Ni meni se to ne sviđa mnogo. Premalo pravih reli staza, tako da mi je igra relativno brzo dasadila.

Phenom II X3 720BE
Gigabyte GA-MA790X-UD3P
Kingston HyperX 4GB DDR2 1066
WD5000AAKS + Samsung SpinPoint F3 HD502HJ
Gigabyte GV-R487D5-1GD
Samsung 2232BW
Cooler Master Storm Sniper AMD Dragon Edition
Chieftec CFT-650-14CS

2m4Y re: 13.04.2010. 10:06 #204205

broj poruka: 2352
...jos jedna stvar za Grid je sto ces moci sa ljudima da igras online, mnogo dobro, ne treba original, samo napravis nalog... ja sam se svojevremeno rasturao online... Samo skini poslednji patch, i lekic, & you`re free to go...

...mozda je instaliram opet...

Pozz...

...I sense you young padawan...

AMD Phenom II 955 BE
DFI LP DK 790FXB-M2RS
AMD 4870 512MB ToP
2x 2GB DDRII 1066MHz
2x 320GB SATA II RAID0
1x 750GB SATA II
SB Live 5.1 Digital
Corsair 750TX

mirza RE: 13.04.2010. 10:29 #204217

broj poruka: 115
Jeste da nije reli ali vredi probati (ako vec nisi?): Live for Speed
Realnije od toga za PC trziste ne postoji

A onda je mrmot zavio cokoladu...

Erestun re 13.04.2010. 11:09 #204228

@DmasteR, pa u RBR-u nije ni plan da se prevrnes, a pri onoj brzini, na onakvom terenu auto se zaista ponasa onako. Samo sto je RBR starija igra, pa grafika malo smeta, ali igra je jako realna/teska.

Live for Speed je odlicna online simulacija, ali mora da se plati licenca.

uroshnet re 13.04.2010. 13:03 #204254

broj poruka: 1033
Meni se iskreno najvise svidja CMR 4 i 2 naravno...

srdoch ... 13.04.2010. 13:54 #204267

broj poruka: 1260
Na žalost iz svega što si čuo zaključićeš da danas klasičan Rally ne postoji, što se tiče novih igara. U Dirt2 je po meni dobar osećaj Rally vožnje ali sve pada u vodu s nepostojanjem šampionata, opravki itd. Ostaje ti samo da pičiš prethodna izdanja Colin-a (R.I.P. majstore) ili da probaš neko alternativno rešenje kao što je već pomenuti RBR, zatim V-Rally serijal, i još neki manje poznati Rally izdanci (a bilo ih je dosta, navešću ih čim se setim naziva). Kao dugogodišnji uživalac Rally vožnji probao sam sve i svašta ali nikada se nije ponovio onaj osećaj kakav je bio u prvom delu Colin McRae Rally-a pre više od 10 godina. Do tada nezamisliva fizika vozila u nekoj offroad vožnji me je ostavila bez reči i zakucala za ekran mesecima. Igra je toliko dobra, i na momente teška, da me ni posle toliko godina grafika nije sputala da je ponovo odigram u potpunosti, pre dva tri meseca. Osećaj živi kao i nekad. Najtoplija preporuka onima kojima vremešna grafika ne predstavlja problem.
mslavko82 Re: ... 13.04.2010. 15:51 #204311

Pa da :( Vreme je da obrisem prasinu sa starih diskova... od ovih novih nema vajde :) I ja kad sam prvi put uzeo da igram Colin-a nisam se odvajao mesec dana od monitora :)

P.S. Je sam li ja izlapeo, ili mi se cini da sto je bolja grafika, to su igrice gluplje ? :)

:: Na žalost iz svega što si čuo zaključićeš da danas klasičan Rally ne postoji, što se tiče novih igara. U Dirt2 je po meni dobar osećaj Rally vožnje ali sve pada u vodu s nepostojanjem šampionata, opravki itd. Ostaje ti samo da pičiš prethodna izdanja Colin-a (R.I.P. majstore) ili da probaš neko alternativno rešenje kao što je već pomenuti RBR, zatim V-Rally serijal, i još neki manje poznati Rally izdanci (a bilo ih je dosta, navešću ih čim se setim naziva). Kao dugogodišnji uživalac Rally vožnji probao sam sve i svašta ali nikada se nije ponovio onaj osećaj kakav je bio u prvom delu Colin McRae Rally-a pre više od 10 godina. Do tada nezamisliva fizika vozila u nekoj offroad vožnji me je ostavila bez reči i zakucala za ekran mesecima. Igra je toliko dobra, i na momente teška, da me ni posle toliko godina grafika nije sputala da je ponovo odigram u potpunosti, pre dva tri meseca. Osećaj živi kao i nekad. Najtoplija preporuka onima kojima vremešna grafika ne predstavlja problem.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs