Netreba mi prvi deo sam vec presao,a juce sam video na buvljaku da se prodaje drugi deo pa sam mislio da ga skinem ali nikako nemogu da nadjem odakle da ga skinem,inace da li znas nesto za film?
Netreba mi prvi deo sam vec presao,a juce sam video na buvljaku da se prodaje drugi deo pa sam mislio da ga skinem ali nikako nemogu da nadjem odakle da ga skinem,inace da li znas nesto za film?
... prodaje igricu koja jos uvek ne postoji... Koji car... Ja kad sam video temu taman se obradovao da je neko nasao link sa info o datumu izlaska igre...
Vala baš, a ja se zaleteo k`o budala, da nađem linkove...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
:: ... prodaje igricu koja jos uvek ne postoji... Koji car... :: Ja kad sam video temu taman se obradovao da je neko nasao link sa info o datumu izlaska igre.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.