... ni dan danas nemam masinu da poteram Crysis na max iako je proslo vec 3 ili koliko vec godina... Tako da mi ni za Crysis 2 nije toliko bitno kakva je grafika na max, vec kakva ce biti prica i celokupno iskustvo. A Crysis i na medium i high izgleda vise nego pristojno... Pitam se kakvu li ce antipiratsku zastitu da naprave za ovo cudo... Mada cu verovatno da se isprsim i kupim original, iako to bas nemam obicaj da radim... :D
Haha, Crysis realno nije nista posebno + je neoptimizovana do bola, al` dobro ukusi su razliciti, a i mlad si. ___________________________________________________________ Endless fields of sorrow...
:: Jedva čekam da izađe. Ovo je uživancija. Taman ću do tada preći na DDR3 platformu, pa možda uzmem još jednu GTX 275 u SLI. Spremam se za ovu igru :: :: Inače, Crysis mi je najbolja igrica IKAD :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Sto se tice gameplay-a nije nesto specijalno..Sto se tice grafickog prikaza to je igra koja je postavila standard kao igra koja ima najbolju grafiku ikad..A sto se tice optimizacije u pocetku bez patch-eva jeste malo neoptimizovana ali cim ubacis patch 1.1 radi sve kao podmazano..Warhead ima jos bolju grafiku,jasnije texture,veci nivo detalja a manje je zahtevniji na Entuzijast nego li Crysis na Very Hi..
:: Haha, Crysis realno nije nista posebno + je neoptimizovana do bola, al` dobro ukusi su razliciti, a i mlad si :: __________________________________________________________ :: Endless fields of sorrow... :: :: :: Jedva čekam da izađe. Ovo je uživancija. Taman ću do tada preći na DDR3 platformu, pa možda uzmem još jednu GTX 275 u SLI. Spremam se za ovu igru :: :: :: :: Inače, Crysis mi je najbolja igrica IKAD :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
@Elite Ako ces vec da uzimas tog Fermi-ja onda se bar opredeli za GTX470 ali realno bi mozda u ovom trenutku trebao da smanjis ljubav prema nvidiji i da razmislis jos malo sta ti se sve nudi za taj novac.. Da bar ima neka nova revizija GTX4xx karti,neki non referentni primerak pa da pocne poredjenje ovako, hm..Samo zelim da ti pomognem..Nemoj pogresno da me razumes. Ako bude trebala pomoc cimaj me na mail..
Sta ti vredi najbolja grafika kad ti je za max grafiku trebala graficka koja tada nije ni izasla. Sto znaci, losa optimizacija. Crysis nema ni smek, ni dusu koju su imale neke igre sa mnogo losijom grafikom. ___________________________________________________________ Endless fields of sorrow...
@Erestun Pogresno tumacenje..Igra je tad bila ispred svog vremena..Onakve texture,graficki prikaz,nivo efekata,jednostavno mora da bude zahtevno.. Isti je slucaj bio i sa Far Cry kad se pojavio..Nebi ja ovo pripisivao optimizaciji..Cry Engine je jako dobar.. Metro 2033 ima los engine i on je neoptimizovan mada su i tu texture jasne kao dan ali ni blizu zahtevnost pod DX10 nebi trebala da bude!
Pa na kraju videa koji sam linkovao na pocetku teme kaze ``holliday`` 2010, to mu pretpostavljam dodje oko katolickog Bozica, u prevodu sam kraj 2010... Mada nece ova godina biti dosadna do tada. A i trebalo bi do tada Fermi da natera crvene da obore cene, pa jos ako izadje 6800 serija kako su kruzile price, onda ce 5870 da bude pristupacna, kolko tolko...
kada je izasao Crysis ja sam ga igrao na 9800GX2 sa prosecnim FPS-om 25 na DX10 Very High 1920x1200, presao sam 4x tako i 2x na GTX285! solidno se igralo
Sky jer se zna mozda da li ce da izbacuju GTX485, 490-5?
@Elite Kapiram da ce ta GTX485 da bude revizija i da ce da se pokaze znatno bolje od sadasnjeg GTX480..Ali za to ces se nacekati nekoliko meseci.Sigurno do kraja godine,pocetkom sledece..
:: :: Mislim da je apsurd sada baciti 500eura za GTX480 ipak bi ja sacekao do jula,avgusta da vidim kakve ce cene biti i da li ce da izbace jache fermije
ma ovaj battlefield bad company 2 i metro 2033 su za sad super za crysis hmmm....jebes trailer reklama ko reklama kakve ona ima veze sa igrom ko da je ikad i imala, samo da ne bude ko sa far cry 3!!
Eternity has carry for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`
Battlefield Bad Company je vrh igra..Igra koja pruza takav nivo efekata i kvalitetnu grafiku da je to stvarno za respekt..Da ne pominjem fiziku + detalje ,kao da ima NV PhysX engine a nema ,sve je u okviru glavnog engine-a igre..Ma svaka im cast!Mogli su malo pricu da razrade cisto da bude jos zanimljivije ali ok je i ovako.. Metro 2033 nije los ali nije nesto ni posebno..Da ne pominjem da je tesko neoptimizovan kroz DX10/DX11 mod!DX9 je ok,to moze fino da se igra. Od ovog Crysis 2 ne ocekujem nista..Iskreno ne verujem da ce grafika da bude losija,moze samo da bude ista ili bolja ali me sama pomisao da nema vise prirode i da se vecina radnje odvija u zidovima uzasava!
Cisto sumnjam da ce tek tako da odustanu od svoje prepoznatljivosti, prirode, prave uzivancije u velikom naletu zvucnih efekata iz prirode sve lepo vizuelno upakovano. Ma sigurno ce biti bar nekog dela u nastavku koji ce biti vezan za prirodu!
:: Battlefield Bad Company je vrh igra..Igra koja pruza takav nivo efekata i kvalitetnu grafiku da je to stvarno za respekt..Da ne pominjem fiziku + detalje ,kao da ima NV PhysX engine a nema ,sve je u okviru glavnog engine-a igre..Ma svaka im cast!Mogli su malo pricu da razrade cisto da bude jos zanimljivije ali ok je i ovako. :: Metro 2033 nije los ali nije nesto ni posebno..Da ne pominjem da je tesko neoptimizovan kroz DX10/DX11 mod!DX9 je ok,to moze fino da se igra :: Od ovog Crysis 2 ne ocekujem nista..Iskreno ne verujem da ce grafika da bude losija,moze samo da bude ista ili bolja ali me sama pomisao da nema vise prirode i da se vecina radnje odvija u zidovima uzasava :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: GTX295 The Best Vantage Score :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.