Ako imas premium Rapidshare onda ti je najbolji IDM-Internet Download Manager. Ako nemas JDownloader zavrsava posao samo sto ti je tad smanjen drasticno protok na nekih 100 KB/s ,varira gole dole..Nekad zavisno do zagusenja imas nesto smesno..
A kod to uradiš setuj broj na max 2 konekcije i to je to. Brže nećeš skidati ni sa DO JAJA SUPER TURBO AKCELERATOROM 16.5. Svi dl manager-i ili akceleratori downloada rade po sistemu kačenja više puta na isti link i tako skidaju isti fajl iz više delova i na kraju ga spajaju, nije to nauka nikakva.
Ne znam zasto potreba da se demantuje ono sto ja kazem..Ajde opet da ponovim da vidim sta nisam rekao sto nije istina.. Sa rapidshare premium ima full protok dok bez ima ogranicen oko 100KB/s pa nekad zavisno od opterecenja servera na free liniji padne znatno ispod toga.. Inace svaki download manager je isti shit samo drugo pakovanje kada su u pitanju premium nalozi.. Inace po mom iskustvu jako se dobro pokazao IDM i za razliku od JDownloader-a nije potrebna Java (koja ponekad ume da smeta ). Za sve ostalo pogotovu za MU JDownloader je mama.
JD je programiran u Javi i zato možeš da ga pokreneš u bilo kom operativnom sistemu koji ima Java podršku, samo je ceo Linux spektar dovoljan da se pokaže njegova upotrebljivost i milion plug-inova za sve moguće x-share sajtove. Remote access, scheduler, web interface, chat, šta god hoćeš. Apsolutno ne postoji bolji dl manager od njega.
Ako ti tako kazes nek bude..Ja samo znam da Java ume ponekad da napravi SHIT i zbrku u sistemu,sam sam iskusio neke od problema ..Neki su cak vezani i sa driverom od grafike i sl.. Ima tema sirom neta.. Svakako se slazem da je JD jako dobar ali za rapidshare premium nalog prostija varijanta je IDM + ima portable verziju ..Sta znam.Volja korisnika na sta ce da se odluci,neko koristi FlashGot,DAP,Orbit Downloader..Stvar navike..Svakako JD je jedan od neophodnijih menadzera koje treba imati svakako.. P.S.Meni je i sad JDownloader primarni i jedini manager u sistemu..
Partis.si je dobar. Ranije je bio vrh, uvek je download pičio u fulu, sad je malo usporio. Ja sve što skidam, skidam preko njega. Partis.si + uTorrent = najjednostavnija kombinacija.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.