Kako mogu da igram Generals preko neta? Treba mi neki program gde ima puno igraca i hostova (tipa Garena)? Na gareni nema Generals, na Tunngle i Hamachi nema ukupno 3 igraca, ma nema ni jedan...
Stara igra, dobro je da imaju i 3 igraca. Ja dobio za rodjendan The Battle of Middle Earth II mozda 2 godine posle izlaska igre, na originalnom serveru ima 300 igraca stalno online. Inace ja dobijam Sc 2 beta kljuc u subotu, pa ce da dodju neki screenov-i :).
Ma Generals je zakon, nesto sam se nalozio na tu igricu, igram stalno sa drugarom preko Tunngle ali laguje malo, ali meni treba neki program da igram gde ima puno igraca...
brate nije da se kurcim al bi te oplevio hahahahhahahahhahaha : )
Au kad smo ja i ortak iz zgrade to tamburali to na microsoftovim serverima, secam se jedno 3-4 meseca su nas svi drali! posle smo se uhodali...i onda je krenulo pravo klanje : )
Daj upoznaj me sa sestrom da igramo svo troje preko hamachija :-D ili ako imate originale oplevimo na originalnom serveru...ako hoces mogu ti pokazati foru kako da nabavis original .-D i tebi i sestri za dz
imam par drugara igramo ,ako oces da ti dam msn pa da se dogovorimo za stura da picimo malo. Fatality public : 91.150.72.228:27034 Fatality cw : 91.150.72.228:27054 by KGB-hosting.com http://fatality-cs.info/
moram da vidim sa ovim moima ,mi przimo preko hamachija,moj mail pana2000hdi@live.com pa ko oce mozemo se dogovoriti da przimo malo,meni sutra dolazi tempest :D,pa ce biti igre oko njega al uvece verovatno sam slobodan... :D Fatality public : 91.150.72.228:27034 Fatality cw : 91.150.72.228:27054 by KGB-hosting.com http://fatality-cs.info/
Jedino da dignes virtuelni Xp i da iz njega pikas :).
Pozdrav!
:: Sve zivo i mrtvo sam probao.. :: :: Sad skidam win7 x64 RTM professional...sad imam ultimate...valjda ce da sljak :: :: :: :: Fermi - An EPIC Fail :: ::
:: I iz njega mi prijavljuje isto, citao sam malo o njemu...Nema virtuelni Xp dobru podrsku za neki stariji HW i 3D igre... : :: :: :: :: Fermi - An EPIC Fail :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.