Problem je sledeci. Instaliram PES i na kraju ga crackujem. Posle toga stavljam kitserver. KAda pokrenem igru ekran je potpuno crn i nista se ne desava. Ukoliko neko zna odgovor neka pise.
Da bi malo bilo jasnije imam: Gainward 9800GT sa 1GB, E7400, 4GB ddr2 kingston i win7 x64 na ovoj konfiguraciji. Sve lepo radi na XP.
Zelim da mi napisete kojim redosledom i koje verzije da instaliram za kitserver i patchevi koje verzije i kojim redosledom. Ukoliko je potreban jos neki program uz ove takodje.
Probao sam razne varijante, ali nisam uspeo da udjem u igru ni na jedan od nacina.
Probao sam samo sa crackom bez kitservera prvo. Stavljao sam tri verzije drajvera za karticu. Sada imam najnovije nvidia drajvere. Posle sam instalirao kitserver 9.2, pa sam stavio patch 1.03 i njegov crack i sve ostaje ovako kako sam naveo. Samo crn ekran kada startujem PES. Probao sam i sa Run as Administrator i sve zivo sto mi je palo na pamet i stalno isto.
Imam PES 2010 bez originalnih patcheva crackovan i igrao sam ga sa JSL patchom by Goran i sa Leo patchom. Imam E5200 i Nvidiu 9800GT sa najnovijim WHQL drajverom na Win 7 x64 i sve radi bez problema. Dakle preporucio bih ti da probas bez originalnog patcha i instalacije kitservera i sa jedim od gore navedenih dodatnih patcheva koji u sebi imaju kitserver.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.