Neznam sta da radim nemogoce igrati kako cepka na 1024*768 anti alasing off, Imam 4gb ddr2, 8800gs, dual core 4200+. Resident evil 5 leti na masini, a neznam sta radim ?, ova igra mi se jako igra. Imam i gt240 isto se ponasa .
Sećam se da je bilo problema s tim, da je kod mene radilo ok na 8600gt a kod ortaka seckalo nemoguće na 8600gts, imali iste drajvere a ostalo je bilo tu negde. Blesava igra totalno, al možeš da probaš da odeš u sound settings i isključiš hardware acceleration, to je nekima rešilo problem.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
igra je bruka, uopste nije sranje, ukus...kisanti, pretpostavljam da imas integrusu na ploci, resenje za seckanje je `TURN OFF SOUND`, ali bez zvuka nije to to...ja nisam imao problema sa time, jer imam X-Fi, ali burazer je imao, samo zbog integruse, to se desava cak i na QuadCore-u i zmajevima od grafickih, bug u igrici..znaci u igri samo iskljucis zvuk i ima da leti, pa pusti neku mjuzu u winamp-u da ti ne bude monotono..
ju kakvi su ovo saveti , igraj NFS, igraj DIRT igraj ovo igraj ono, pa coveku se igra Juiced 2. ako mu nemozete pomoci oko problema koji ima ne razumem zasto mu predlazete da proba druge igre :)
ja volim da igram voznje vise od svih vas sigurno, igrao sam sve moguce, ukljucujuci NeedForSpeed sve serijale, Juiced kec je njesra, ali dvojka RAZBIJA, aubomobili su bruka, grafika je odlicna (losija nego NFS al` ne mari) i sto je najbolje, igra je strasno zanimljiva, a i muzika u igri, e sad, sto na nekim konfama mora da se gasi zvuk da ne bi seckalo, to je bug, koji ne moze da se popravi, jbg..
Ja se slazem sa Daumom... Inace ako nemas volan ili bar neku dodatno spravu za upravljanje nista od zabave. Na tastaturi ces doziveti samo frustraciju.
Sve u svemu instalirao probao i za 15 minuta deinstalirao.
Sto @imarkovic rece razliciti ljudi razliciti ukusi, ova definitivno nije po mom ukusu.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Igra je tesko sranje. Bolje igraj NFS Shift. Radi kako treba i sa 8800 serijom.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
jbg, Abneru, ukusi jesu razliciti, ali zao mi je sto nisi probao da igras malo duze, tipa sat,dva, i ja sam bio na pocetku skeptican (ma ovo je sranje), ali da vidis kako kasnije igra postaje interesantna...
Test Drive Unlimited me je najvise zadrzao, Dirt kec takodje, dvojka Dirt je dobra... GRID, ovi novi delovi NFS to odigram par trka i smori, sve jedno te isto.....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.