Problem sa LOTR Battle for Middle Earth 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
STRANA 1 OD 1
23232323
Problem sa LOTR Battle for Middle Earth 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
27.03.2010. 21:58
T25591
status: user broj poruka: 58
Spojio sam dva lap topa i kad krenemo da igramo jedan protiv drugog posle 3 min svaki put ispise da je pobedio ortak a pritom nije ni doslo do borbe!! Molim za pomoc............... HVALA UNAPRED
Re: Problem sa LOTR Battle for Middle Earth 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
27.03.2010. 23:01
status: user broj poruka: 491
Može biti da je problem kao i kod većine EA igara. Dakle kada se igra u mreži potrebno je instalirati igru sa različitim CD-Key-evima. Znači na jednom od kompjutera obriši i ponovo instaliraj igru ali sa različitim CD-Key-om.
:: :: Spojio sam dva lap topa i kad krenemo da igramo jedan protiv drugog posle 3 min svaki put ispise da je pobedio ortak a pritom nije ni doslo do borbe! :: Molim za pomoc.............. :: HVALA UNAPRED
Probao sam i to i opet nista,sad cak i ne vidim njegovo ucitavanje pri pokretanju igre!!! Ako neko moze da pomogne bio bih zahvalan do neba jer se mucim vec 7 sati kao ludak i nista.. Hvala unapred....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.