Da slucajno neko nije uspeo da ovo instalira i igra,`kupio sam igru` ali nikako da stavim lekic kako treba...Pomagajte ljudi. LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
pogledaj na netu,mene je COH *ebao dobrih par meseci dok nisam nasao na net-u da jedan deo lekica mora da se preimenuje i baci u skroz drugi folder,nego onaj koji ti mislis,ili pak pise
:: Da slucajno neko nije uspeo da ovo instalira i igra,`kupio sam igru` ali nikako da stavim lekic kako treba...Pomagajte ljudi :: LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
Ma gledao sam sto je najgore,ima i readme file u kome pise kako i sta,ali nikako da uspem,ne znam sta jos treba da se uradi... LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
:: pogledaj na netu,mene je COH *ebao dobrih par meseci dok nisam nasao na net-u da jedan deo lekica mora da se preimenuje i baci u skroz drugi folder,nego onaj koji ti mislis,ili pak pis :: :: :: :: Da slucajno neko nije uspeo da ovo instalira i igra,`kupio sam igru` ali nikako da stavim lekic kako treba...Pomagajte ljudi :: :: LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.