Call of Duty Modern Warfare 2 sam instalirao, izdozirao ga sa lekicima, digao na 1680 rez i sve ostalo na max osim AA koji sam ugasio, krenuo da igram i pop*zdeh, na svakih 6-7 sec slika mi se zaledi na sec-dve valjda kod ucitavanja textura, imam 2*1 giga rama amd PII oc na 3.2 i ati 4770 sa 512 rama, cenim da je problem u manjku memorije, dal na grafi ili sistemskoj, ako je neko imao sl problem nek me posavetuje, znaci igra glatko tece pa zakuca i tako u krug, poludecu
...nije to nista novo, problem su texture u igri, smanji za jedan nivo texture pa probaj ponovo, secka to i na jacim masinama kad su texture na max... kod mene sve max osim AA na 1920x1200 i na nekim mapama osetim pad fps-a...
Pozz...
u pravu si teksture su bile problem, sa extra sam spustio za nivo i sve je kao podmazano, pre toga sta sve nisam probao, spustao rezoluciju, ukljucivao,iskljucivao AA, palio gasio soft dim i clear distance ali dzaba, samo je ovo bio problem, mogu ti reci da se i ne vidi neka razlika sta vise i ne primecujem da li su tekstura na extra ili high
u stvari samo treba smanjiti za jedan nivo tj na high `normal map res` i `specular map res`, prvu opciju sam ostavio na extra i AA stavio X4 i nista ne secka u 1680 rezoluciji, odusevljen sam kako grafika u igrici izgleda, mogu slobodno da je uporedim sa `krizom` :)
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 750TX
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.