Cim pokrenem aplikaciju, otvori prozor kao da ce da udje u igru i onda izbaci : Could not find the Vancouver 2010 disc.Please insert the disc and run the game again. Da li je neko imao slicnih problema i kako resiti jer crack ocigledno ne postoji ?!
dajte molim vas mozete objasniti kako i sta da uradim.....skinuo sam igru sa torrenta i cim hocu pokrenuti pise mi Could not find the Vancouver 2010 disc.Please insert the disc and run the game again.....
Jer imas drugar 5 godina?? Ako imas kazi da ti objasnimo kao klincu? :) Evo dao ti kolega link gamecopyworld i imas i gameburnworld, odes tamo skines lek(ove) svakakve fikseve pa proveri da li ce onda da radi.......
:: dajte molim vas mozete objasniti kako i sta da uradim.....skinuo sam igru sa torrenta i cim hocu pokrenuti pise mi :: Could not find the Vancouver 2010 disc.Please insert the disc and run the game again.... ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.