full speed torent pa da vim kakava je, posto onaj prvi deo je bio bezveze, msm dobra grafika, zamisao, ali simulacije su bezveze, tj pucanje, jurnjave, glasovi, sve je to ispod proseka, pa da vidim dal su ispravil isve to u ovom drugom. poz
Medonjo, imas li pozivnica za fdd bits? Ako imas, baci jedan kod. Hvala ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 750TX
bez problema, inace ok je igra po meni, zabavna je, malo me nerviraju kontrole sa onom kukom ali treba se navici malo. protivnici su glupi na normal, laka je igra ali zabavna po meni. Grafika je odlicna, DX10 Only nije ni cudo, malo je zahtevnija mada ja je igram sa 4xAA na max. sve u 1080p sa 40-50FPS....
@Sky koji je Benchmark, grad, toranj ili pustinja taj sto si radio, posto imaju 3 ?
...cemu jos probate te DX10 on XP fore... pa to ne radi, ...niti ce raditi, jel su ljudi odustali od projekta... uz to Win 7 se tako lako instalira, a i ne zauzima resurse kao Vista... odprilike je tu sa XP-om... Win 7, ...karta za DX10 i 11
Pozz...
Da li je bezbedno instalirati W7 a da instalacija ne obrise ostale podatke? Na toj particiji gde bih instalirao nema sistema, samo neki filmovi, igrice itd. Hoce li to ostati nedirnuto? Nesto ne bih kupovao novi disk sada.
Instalirao sam i sve to radi, ali evo vec 3 4 puta mi se javljaju neki random errori sa igrom i tako se ukochi igra i moram da izadjem iz igre preko task managera, nzm koj joj je djavo vishe(zadnje je prijavila nesto oko directx-a). Instalirao sam naknadno directx onaj sto ide uz instalaciju, ali nisam instalirao visual c++, jer imam dva tri instalirana vec, jel mora i to da se instalira?? Ajde ako neko ima slichne probleme neka javi ovde. poz
10 tih Visual C++, i isto mi je bilo cudno ali sam video da se velicine razlikuju, tako da instaliraj bolje sve, nema veze koliko ima.... Meni je radila bez problema Reloaded verzija, onaj torrent sto sam dao gore.
Pitao sam te nesto, verovatno nisi ni procitao... ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
:: 10 tih Visual C++, i isto mi je bilo cudno ali sam video da se velicine razlikuju, tako da instaliraj bolje sve, nema veze koliko ima.... Meni je radila bez problema Reloaded verzija, onaj torrent sto sam dao gore ::
yap, izgleda da je do toga bilo, instalirao sam i sada radi dobro, nisam hteo da ubacujem, jer non stop kenjaju igre da im treba taj c++ a imam nekoliko verzija, tako sam prosli put instalirao mnoge c++ zebancije, i pocheo sam da imam stalni drop off frame rate u svim igrama, prava nocna mora, onda sam reinstalirao win 7 i sada radi ok. Pretpostavljam da se mozda zato kochio od svih tih glupsoti koje instaliraju igre, jbg. poz
:: 10 tih Visual C++, i isto mi je bilo cudno ali sam video da se velicine razlikuju, tako da instaliraj bolje sve, nema veze koliko ima.... Meni je radila bez problema Reloaded verzija, onaj torrent sto sam dao gore :: :: :: _____________________________ :: ATI HD5750 CrossfireX :: http://tinyurl.com/y92ufs :: http://tinyurl.com/yka26c :: http://tinyurl.com/yh3x5v :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.