elem, trebao bi mi neki predlog za igru u dvoje (bez psovanja xD).. nebitno da li je za pc ili ps2, ali da je nešto u fazonu `ide nas dvoje, i demolira sve što nismo nas dvojica`.. ako neko zna šta je `army of two(xbox)`, e pa nešto tako.. ili neka klasičnija pucnjava, ali da je igriva, da neće da smori brzo.. znate već .)
Imam neku kolekciju gamehouse nekih 64 igara sve je u jednom setup-u medju njima ima jedna igra zove se hamsterball, to su neka dva hrcka u kuglicama spustaju se nizbrdo, neka 3D trka, ima takodjer i party games izguravaju se sa platforme, dobra je za igranje u dvoje! i takodjer audiosurf moze u dvoje (uh mislim da moze posto je nisam licno igrao, trebalo bi da pitam klince ). To je poslednje sto sam video na kompjuteru posle metal sluga sto mozes da ogras u dvoje.
A za one ostale sa rokanjem imas Sony 2, tu se sve igra u dvoje
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.