igrao sam tu igru,bas na 6600GT,i radila je bez problema,koliko sam razume ti ne mozes ni da je startujes????Ako mozes probaj da stavis neka lagana setovanja,pa vidi onda.....
Ja je igram trenutno sa ATI 9550 kartom, tako da nije sigurno do karte. Probaj da instaliras SP2 opet, on ce ti ispraviti sve greske, ako ih ima u Winu.
Resenje za tvoj problem se nalazi na sajtu https://www.gamecopyworld.com. Skini OpenGL fix i odradi prema uputstvu i to je to. Skoro sam isti problem imao sa FX5700.
to je nvidia ujebala drajvere pa sa starijim drajverima (pre 66.... nekim) radi super a sa novim necje sa atijem radi savrseno mozes,ko sto kaze alvaro da skines fix a mozes i da skines riva tuner posto preko tog programa mozes da podesis koji opengl cjes da koristis
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.