Ma srija je do kesice samo nije za starije i ozbiljnije... Inace za cetiri sezone ja bih pobegao iz ove galaksije a ne iz zatvora... Sto je mnogo mnogo je...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: sta fali seriji? kako za koga, po meni, serija je genijalna. :: :: ::
Pa oni na kraju prve sezone pobjegnu iz zatvora...Ne bjeze 4 sezone...
This is usually part when people start screaming
:: Ma srija je do kesice samo nije za starije i ozbiljnije.. :: Inace za cetiri sezone ja bih pobegao iz ove galaksije a ne iz zatvora.. :: Sto je mnogo mnogo je.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: sta fali seriji? kako za koga, po meni, serija je genijalna. :: :: :: :: :: ::
Znam to naravno,gledao sam seriju nego on govori da bjeze 4 sezone...Nije u Meksiku nego u Panami...
This is usually part when people start screaming
:: ::Inace za cetiri sezone ja bih pobegao iz ove galaksije a ne iz zatvora... :: :: sto se toga u pravu si. :: :: @TheGam :: pobegli su u prvoj sezoni, a posle otisli u drugi zatvor u Meksiku valjda, jos gori :: :: ::
jeste, ja sam recimo presao (jedva) LOST via domus, igra kao igra je bila, ajde da kazem ok, samo mi se nije svidelo sto je player bio neutralan (lik koji nije iz serije), a druga bitna stvar, mnogo brz kraj i nije ni pravi kraj, nego neka nebuloza..
odlicna je serija samo sto su je oduzili previse, ali i to su uradili zato sto je bila velika gledanost!
ja sam je gledao celu ali psam od polovine vec to radio samo da ubijem vreme, iskreno receno posle je postalo kao spanska serija, te ja sam ti majka ti mi nisi sin i ostalo.......
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.