Gde se nalazi save game ove igre?Koristim Windows 7 i nema nigde,sve sam pretrazio! Hocu da dignem nov sistem,ovaj je pukao skroz pa nebi da igru igram iz pocetka! Da se ne implementira u samu igru pa se pokretanjem launchera ponasa kao portable?
Kad smo vec kod toga, da li postoji neki program koji automatski backup-uje save od svih igara koje su trenutno instalirane? Ili bar da detektuje gde se nalazi save?
To ce tesko da bidne - svaka igra je prica za sebe. Ja sam se vec
17.03.2010. 21:03
status: user broj poruka: 10997
dva puta opekao (tokom 2009-e) na miltiplayer-u COD4. Poslusao sam savete, `sacuvao` taj-i-taj fajl (nakon postizanja level-a 55), kad, nakon reseta (zbog greske ili `greske`servera), po ubacivanju (toboze) sacuvanog profila - jok! Pucanj u prazno. Level 1, again! Onda saznam da je, navodno, upgrade-ovanjem na 1.7, u folder-arhitekturi nesto promenjeno itd. itd. itd......
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.