Kupio sam igru (Caesar IV) kod "ovlascenog distributera" s lokalne pijace. Igra je u obliku 2 iso fajla i sem njih i serial-a na DVD-u nije bilo nicega. Nisam ranije imao iskustva s instaliranjem ovih tipova fajla, pa sam pitao gore pomenutog prodavca kako da to uradim. On mi je objasnio da postoje 2 mogucnosti. Prva je uz pomoc Daemon tools-a. i druga koristeci Alcohol 120%. Probao sam prvu varijantu, sledio sam strogo uputstva (mauntujem, instaliram, iscupam kablove s DVD-a, rebutujem, pokrenem igru) ali mi kaze da sistem vidi da koristim softver za emulaciju CD-a, da ga ugasim i stavim originalni CD. Probao sam i s Alcohol-om (mislim da instaliram, ne da konzumiram) ali isti problem. U razgovorima s prijateljima ( koji se bas ne igraju cesto, ali prate IT) sam cuo da ima jos neki programcic, ali niko nezna kako se zove i kako se koristi... Ako imate nekih iskustava u slicnim situacijama pomozite. Unapred sam zahvalan za svaki koristan savet. Pozdrav svima!
se i meni desilo kada sam downloadovao mepis (linux) pa sam ga dobio u obliku iso fajla , a resio sam to preko nera jer sam mu dao da bude bootabilan disk kroz neku opciju vezanu za hard ,kad pogledas nero bice ti jasno , ali posto je ovo samo igrica probaj da nakacis neki instaler , mozda ces uspeti... Probaj na nekom "zvanicnom" sajtu tipa varez itd da nadjes taj deo . `Ajd u zdravlje!
Treba ti neki program koji sakriva virtuelni urerdjaj. Ja sam je jeb... pola dana dok nisam nasao sta odgovara FEAR EP. Pokusaj sa: SecuROM Loader v1.2 Procyon Securom Loader AlkiSecuROM Loader
:: Treba ti neki program koji sakriva virtuelni urerdjaj. Ja sam je jeb... pola dana dok nisam nasao sta odgovara FEAR EP :: Pokusaj sa: :: SecuROM Loader v1. :: Procyon Securom Loade :: AlkiSecuROM Loader :: :: :: Koji ce ti qrac to za FEAR EP kad on ima normalan krek?
Hvala vam za savete. Ipak mi nije jasno da bas niko nije igrao ovu igricu... Pa nije ni tako skoro izasla, ili se samo ja igram. Hvala u svakom slucaju
Instaliraj sa daemonom, zatim mountuj prvi cd, izadji iz autorun menija, skini sa interneta procyon loader, treba ti verzija 7 jer one starije ne odrađuju posao, startuj ga i uputi na caesar.exe i to startuje igru
:: :: Instaliraj sa daemonom, zatim mountuj prvi cd, izadji iz autorun menija, skini sa interneta procyon loader, treba ti verzija 7 jer one starije ne odrađuju posao, startuj ga i uputi na caesar.exe i to startuje igr :: Ma jok.Skinesh 1.1 Patch za igru, odesh na http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_caesar_4.shtml i skinesh 1.1 crack i to je to.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.