Mnogi imaju takve bagove u igri, ali to je do same igre. Pokusaj da menjas video opcije u svim mogucim varijantama... Trebalo bi da se sredi taj bag i takodje stavi poslednji directX.
Tripple, izvinjavam se za off, ali ne bih da otvaram sličnu temu.
Kao i većina ovde, igrao sam betu, jedva uspevši da nađem ključ za pomenutu igru. Sad, pošto je izašla full verzija igre, hteo bih ponovo preko neta da peglam, ali mi igra opet traži key, koji sam ja do sada šest puta izgubio. Ako neko zna gde pomenuti mogu da se nađu, neka javi. Hvala i pozdrav.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
...kako si mogao da izgubis key, pa on ti se nalazi na kutiji od igre! xD
Koliko znam, kao i vecina ovde, igra se sa narodnom verzijom jos ne moze igrati online, ...svi cekamo da se okrsimo u MP-u... samo ne znam kad cemo xD
Pozz...
13.03.2010. 00:08
status: user broj poruka: 10997
iz rerne a vi bi vec da igrate i u online mode-u! A uz to jos vozite `izleceno` izdanje! Polako gospodo - prvo posteno odradite solo, nekoliko puta, pa onda idemo na Loznica.org da vas pokoljem kano zecove!
Komp ti je sasvim ok, imam tu graficku i sve mi je na High osim shadow (medium) i naravno oni filteri na 1X. Ali igram na 17-ici... Probaj da instaliras novi directx...
sto je bilo to je do grafike, igra dosta zahteva, i dosta graficke memorije, komp sa tom grafom nije bas ok za tu igru al imoze da radi sa smanjenom rezolucijom i teksturama na medium!!! Znachi ovo kazem iz prve ruke jer mi se rokne igra zbog slabe frame rate uvek kad opichim veliku rezoluciju i sve na high. tako da sam odigrao celu igru na 1440 rezoluciji medium teksture sve ostalo na high i radi super na +30 frejma konstantno. Smanji teksture i mozda nesto oko efekata i onda ce mozda raditi kako treba. pozdrav
nisam hteo da otvaram novu temu imam problem sa ovom igrom kada stignem do odredjenog dela izbaci me na win.da li neko zna u cemu je stos? pc je jak,update igre nisam uspeo da odradim izbacuje mi da mi je game.exe otvoren negde ali ja ne znam kako to da resim,hvala unapred.
mozda ti je nesto jednostavno do same igre,pokusaj da iskljucis iz task menagera taj updajte,mozda su ti svi detalji pojacani u igri,meni u far cry 2 izadje kad su jaci detalji isto ko i tebi, imam win 7?meni nece da se pokrene bez updejta,koji je tvoj win?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.