Imas na YouTube-u jos snimaka tog klinca... nije to WoW vec je mali jako histerican neverovatno! A mali burazer ga unistava taj sto snima tj sakriva kameru! :D Jako dobra fora, jednom je izbacio mikrotalasnu i razbio je kamenjem, jer je glup, jer ne zna da cita uputsvo kako da skuva gotovo jelo! xD
Re: Ali ZAŠTO, ZAŠTO, ZAŠTO u jednom trenutku nabija sebi daljinac u dupe ?!?!?!
08.03.2010. 20:16
status: user broj poruka: 1475
ne, ne, jeste tad puko zbog WoW-a nego kazem da to nije glavni krivac mali je po meni psihicki nestabilan! :D Hahahah, da daljinac neam pojma - kao ni ono ulazenje i izlazenje iz ostave tj ormana! xD Kazem ti ima jos snimaka kad mu matorci kupe dzip neki, nije nov al je opet dobio auto i kazu mu kao ovo ti je dok ne navezbas pa cemo ti kupimo nesto bolje on ode po bejzbolku i razvali auto jer mu s nije svideo! :D xD SKENJ! :D
ma covece batina je mecku naucila da igra nece jedno razmazeno deriste, ovo ne bi tuka nego ljustio i stavio ga jedno godinu dve da zivi kod mojih babe i dede na planini da kupi sljive i seno i mali i plevi vrt cuva ovce da vidis posle kad bi video tv kako bi okice zablistale.
Ethernity has carry for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`
Ovaj lik je totalno puko..Jadni ovi roditelji pored ovakve budale..Kad je on sad ovako retardiran sta ce tek biti kad se oformi kao covek.Evo tipican primer kako se nastaje baraba.. Inace ponasanje mu je gore od nekog neandertalca..
Klinac je od ranije psihicki nestabilan, samo ispoljava svoju bolest kroz WOW, inace da nema ove igre ispoljio bi kroz nesto drugo. Drugim recima tempirana bomba !!!
Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5
Gde bre nema veze sa WoW-om, ako mu je keva otkazala Acc to znaci da mu je sve otislo, koliko ja mislim. Da bi samo izlevelovao heroja do 80 lvl-a ti treba mesec dana, ako ces normalno da igras, a da nabacis gear ti treba 2-3 meseca, pa ako izadje nov patch, sve opet,... Jedan heroj koji je srednje nabudzen moze da se proda za 300-500 evra.
Na žalost tu leka nema, ni Laza tu ne pomaže. Samo mlatiti redovno i nadati se da će biti od koristi. Stvarno sam protiv bilo kakvog oblika nasilja ali ovde drugog rešenja nema.
Pa lepo kazu - batina je iz raja izasla :) Samo ovde trebaju VEEELIKEEE batine :)
:: Na žalost tu leka nema, ni Laza tu ne pomaže. Samo mlatiti redovno i nadati se da će biti od koristi. Stvarno sam protiv bilo kakvog oblika nasilja ali ovde drugog rešenja nema :: :: :: :: ... zreli za lecenje... pravac Laza : :: :: :: :: :: ::
Vrlo rado bi, u ovom slučaju, preuzeo ulogu vaspitača!
:: Pa lepo kazu - batina je iz raja izasla :) Samo ovde trebaju VEEELIKEEE batine : :: :: :: Na žalost tu leka nema, ni Laza tu ne pomaže. Samo mlatiti redovno i nadati se da će biti od koristi. Stvarno sam protiv bilo kakvog oblika nasilja ali ovde drugog rešenja nema :: :: :: :: :: :: :: ... zreli za lecenje... pravac Laza : :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.