Grid mi zakucava u toku igre ,jednostavno se zaledi i izbaci me na desktop,inace ga pokrecem sa win7 64bit,da li je neko imao takav problem da igre nisu kompatibilne sa novim os? p5q,4870. Inace radila je na xp. poz!
u GRID-u, što nikako ne štima. I sa 1.3 Pečom, na mašini iz potpisa dole, u Win7 x64, dešavalo mi se da 1-2 puta u toku igranja, zakoči na momenat, a onda nastavi normalno da radi. Samo jednom mi se desilo da je zaglavila na nekoliko sekundi, ali se potom vratila u normalu. Ta duža zaglavljivanja, bila su mnogo češća u XP-u, na staroj mašini. Iz mog iskustva, rekao bih da je to do igre. Međutim, igra mi nikada nije pucala, tj. `iskakala` na desktop.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.