Stronghold Crusader je nastavak koji je koliko-toliko kvalitetno urađen, ali, sav je na istu šemu, tj. odrađen je za pare, bez uživanja autora. Sve se svodi na broj protivničkih `kraljeva` i raspored na mapi, pa iako su ove raznovrsno raspoređene, sistem je isti i smoran. Isti na većini mapa... ali, ajde, nije baš toliko dosadno kako ja kukam. Original Stronghold, sa muzikom i ambijentom, i sa svakom misijom gde je druga priča i taktika, nešto je stvarno originalno. Ono njesra sa prefixom 2.... je za zaborav.
Crusader je vise za multiplayer, samo je ta 2 sufiks, a ne prefiks :).
Pozdrav!
:: Stronghold Crusader je nastavak koji je koliko-toliko kvalitetno urađen, ali, sav je na istu šemu, tj. odrađen je za pare, bez uživanja autora. Sve se svodi na broj protivničkih `kraljeva` i raspored na mapi, pa iako su ove raznovrsno raspoređene, sistem je isti i smoran. Isti na većini mapa... ali, ajde, nije baš toliko dosadno kako ja kukam. Original Stronghold, sa muzikom i ambijentom, i sa svakom misijom gde je druga priča i taktika, nešto je stvarno originalno. Ono njesra sa prefixom 2.... je za zaborav :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
ne znam sad gde da firefly studios priprema stronghold crusader 2 i stronghold 3,posle neke nove igre,dungeon tako nestho,koja bi trebala da se pojavi ove godine
Meni je stronghold crusader super,posebno kad cepnes extreme,pa udjes u crusader,NE extreme,ono je sranje,kad jedinice izlaze same od sebe,i imas 10 novih protivnika
to i njemu slichne starudije moze da igra samo neko sa celeronom i mx 4 karticama, danas ima slichnih igara mnogo boljih, mani te se od stronghold, tad je bio dobar, a sada kad pogledam je njesra zivo, ima te recimo age 3, settlers, civilization, C&C, i druge slichne, msm dobro nisu sve kao ona srednjovekovne, ali su sigurno bolje od one starudije. Umalo da zaboravim i Medieval Total War, i Empire total war. pozdrav
Gare, sram te bilo, to su igre koje se postuju. Stronghold je odlicna igra. Nije nasminkana i ima neki smek. Kad se samo setim, koliko sam puta odigrao single, a tek po igraonicama u lan-u. To su bili dani. Moram da napomenem da je to jedna od prvih igara koja je imala dreku i vristanje tokom borbe i jurisa jednih na drugih. Ma FireFly je odlican, sad ste me obradovali. Ima da je pikam veceras. ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
O tome ti i pricham, tad je bila dobra, danas ima dosta slichnih igara koje su i po grafici i po svemu ostalom bolje. Tako da je treba danas zaobilaziti(naravno ko ima komp za bolje igre). POZ
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.