Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Sta da igram?
STRANA 1 OD 2  
SkyFire Sta da igram? 03.03.2010. 17:07 T24994

status: user
broj poruka: 18472
Ispucao sam skoro sve novije naslove,evo zavrsih sesiju sa Dark Void koji mi se inace fino svideo..
Moze predlog igara krajem 2009-te pocetkom 2010-te..Ono sto sam igrao cemo izbaciti van spiska..
P.S.Imam specifican ukus tj igra mora da bude koliko toliko kvalitetna da bi mogao uopste da je igram..Recimo probao sam The Saboteur i smorio sam se..
E da,Mass Effect 2 nisam igrao pa sad da vas pitam.Da li prvo da odigram prvi deo,posto ni njega nisam ili mogu da skocim odmah na drugi?Mozda je vece zadovoljstvo odigrati prvi pa drugi?

Green,Green,Grass Of Home
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DmasteRNo1 1 pa 2 03.03.2010. 17:18 #193501

broj poruka: 6101
Pošto se Mass Effect 2 nastavlja na keca, moja ti je preporuka da prvo odigraš keca, da bi ti sve bilo jasno. Posebno, što u dvojku možeš da ubaciš sejvove iz keca, pa da na startu dobiješ popriličnu sumu keša i više nego dovoljno resursa. Takođe skini, i DLC za keca (dve velike misije), jer ćeš tako moći da doguraš možda i do 60 nivoa u razvoju lika. Ima nekih DLC sitnarija i za dvojku, pa bi i njih mogao da skineš. Kad sve skupiš, bac ise na igranje. Nećeš se pokajati.

Phenom II X3 720BE
Gigabyte GA-MA790X-UD3P
Kingston HyperX 4GB DDR2 1066
WD5000AAKS + Samsung SpinPoint F3 HD502HJ
Gigabyte GV-R487D5-1GD
Samsung 2232BW
Cooler Master Storm Sniper AMD Dragon Edition
Chieftec CFT-650-14CS

SkyFire RE: 1 pa 2 03.03.2010. 17:29 #193506

Tako sam i mislio.Onda cu tako i da uradim Hvala..

TheBear Battlefiled Bad Company 2 03.03.2010. 17:47 #193513

broj poruka: 6502
ima solidnu single player kampanju probaj to.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: Battlefiled Bad Company 2 03.03.2010. 17:52 #193514

Medo,ovo nesto kao Call of Duty?

:: ima solidnu single player kampanju probaj to
::
raic Re 03.03.2010. 17:54 #193515

broj poruka: 9006
Meni i bolje nego cod, upečatljivi likovi i oružja mi se bolje ponašaju, nema da šaraš rafalno ko manijak, grafika ok, zvuk odličan.

Tuđe govno uvek više smrdi

TheBear Re: Re 03.03.2010. 17:56 #193516

Pa i nije bolje od CoD ali dobro je, kratka je igra, ok pucacina....

:: Meni i bolje nego cod, upečatljivi likovi i oružja mi se bolje ponašaju, nema da šaraš rafalno ko manijak, grafika ok, zvuk odličan
:: Tuđe govno uvek više smrdi
Scyter Re: 03.03.2010. 18:37 #193528

broj poruka: 8138
Sad će Assassin`s Creed 2. Strpi se još malo.

Ja nisam nijednu igru pipnuo već nedelju dana. Nemam šta da igram, sve sam prešao.

The Way It`s Meant To Be Played

TheBear Pa nek odigra Battlefield BC2 03.03.2010. 18:40 #193531

taman moze brzo da se predje, dobra je igra....

Scyter Re: Pa nek odigra Battlefield BC2 03.03.2010. 18:42 #193533

E njega nisam prešao. Obrnuću ga do sutra, taman će izaći Assassin`s Creed 2.

:: taman moze brzo da se predje, dobra je igra...
Gare87 Re: Sta da igram? 03.03.2010. 18:42 #193534

broj poruka: 4706
ispucao si sve novije naslove a ove si propustio!? Nikako nesi smeo da propustis ME 1 i 2 fenomenalna igra, obavezno shto reche Dmaste 1 pa 2, i odmah skini kad instalirash ME 2 DLC, jer imash dobre armore(jer debilno shto su iz igre izbacili sve one armore koje si moga da dodas tvojim likovima, bili su cool....), bad company 2 obavezno, i ima josh par igara na tu varijantu, ali nema iz ove godine, jedino kad izadje AC 2 pa onda. dovoljno od mene, pozdrav.

:: Ispucao sam skoro sve novije naslove,evo zavrsih sesiju sa Dark Void koji mi se inace fino svideo.
:: Moze predlog igara krajem 2009-te pocetkom 2010-te..Ono sto sam igrao cemo izbaciti van spiska.
:: P.S.Imam specifican ukus tj igra mora da bude koliko toliko kvalitetna da bi mogao uopste da je igram..Recimo probao sam The Saboteur i smorio sam se.
:: E da,Mass Effect 2 nisam igrao pa sad da vas pitam.Da li prvo da odigram prvi deo,posto ni njega nisam ili mogu da skocim odmah na drugi?Mozda je vece zadovoljstvo odigrati prvi pa drugi
:: Green,Green,Grass Of Home
Scyter Re: Re: Sta da igram? 03.03.2010. 18:44 #193535

Ni ja ne mogu da shvatim kako je propustio ME 1 i 2, a prešao je smešni Dark Void.

:: ispucao si sve novije naslove a ove si propustio!? Nikako nesi smeo da propustis ME 1 i 2 fenomenalna igra, obavezno shto reche Dmaste 1 pa 2, i odmah skini kad instalirash ME 2 DLC, jer imash dobre armore(jer debilno shto su iz igre izbacili sve one armore koje si moga da dodas tvojim likovima, bili su cool....), bad company 2 obavezno, i ima josh par igara na tu varijantu, ali nema iz ove godine, jedino kad izadje AC 2 pa onda. dovoljno od mene, pozdrav
:: :: Ispucao sam skoro sve novije naslove,evo zavrsih sesiju sa Dark Void koji mi se inace fino svideo.
:: :: Moze predlog igara krajem 2009-te pocetkom 2010-te..Ono sto sam igrao cemo izbaciti van spiska.
:: :: P.S.Imam specifican ukus tj igra mora da bude koliko toliko kvalitetna da bi mogao uopste da je igram..Recimo probao sam The Saboteur i smorio sam se.
:: :: E da,Mass Effect 2 nisam igrao pa sad da vas pitam.Da li prvo da odigram prvi deo,posto ni njega nisam ili mogu da skocim odmah na drugi?Mozda je vece zadovoljstvo odigrati prvi pa drugi
:: ::
:: :: Green,Green,Grass Of Home
:: ::
Ljove ... 03.03.2010. 18:54 #193540

broj poruka: 180
Assassin`s Creed 2 jos juce izaso, AvP 3 ti je isto odlicna igra fura DX11 kao i Battlefield BC2 koji su ti vec napomenuli. Ako se osecas izuzetno destruktivno i oces da se istreses veruj mi moras da probas Red Faction Guerrila :) A za razbibrigu sa drustvom toplo preporucujem Sonic&SEGA All Stars Racing, pogotovo ako imas plazmu ili lcd TV, igra ima stvarno fenomenalnu grafiku i zabavna je do zla boga, pogotovo kada se igra split screen u cetvoro :)
Scyter Re: ... 03.03.2010. 18:56 #193541

AvP je sranje živo. Misije su jako kratke.

AC 2 koji je izašao juče je Ruska verzija.

:: Assassin`s Creed 2 jos juce izaso, AvP 3 ti je isto odlicna igra fura DX11 kao i Battlefield BC2 koji su ti vec napomenuli. Ako se osecas izuzetno destruktivno i oces da se istreses veruj mi moras da probas Red Faction Guerrila :) A za razbibrigu sa drustvom toplo preporucujem Sonic&SEGA All Stars Racing, pogotovo ako imas plazmu ili lcd TV, igra ima stvarno fenomenalnu grafiku i zabavna je do zla boga, pogotovo kada se igra split screen u cetvoro :
Ljove ... 03.03.2010. 19:03 #193542

broj poruka: 180
prebaci se na engleski, malo je cim ali radi i to je najvaznije ...
milanj91 re 03.03.2010. 20:34 #193566

broj poruka: 122
jel ima leka za assasins creed?

AMD Phenom II X2 550BE @3.1Ghz
Gigabyte MA770-UD3
KINGSTON
4GB (2x2GB) 800Mhz DDR2 CL6
Gigabyte Radeon HD 5750 1GB GDDR5 R575D5-1GD
WESTERN DIGITAL Caviar Blue 320GB
LC POWER Silent LC6550 550W
PHILIPS 200AW8FS

TheGame Re: re 03.03.2010. 20:53 #193567

broj poruka: 719

Nema jos uvijek niti ce ga biti jedno vrijeme...Tako makar kazu oni sa Benchmark foruma...Koliko sam shvatio igra ima dobru zastitu...

This is usually part when people start screaming

:: jel ima leka za assasins creed
:: AMD Phenom II X2 550BE @3.1Gh
:: Gigabyte MA770-UD
:: KINGSTO
:: 4GB (2x2GB) 800Mhz DDR2 CL
:: Gigabyte Radeon HD 5750 1GB GDDR5 R575D5-1GD
:: WESTERN DIGITAL Caviar Blue 320GB
:: LC POWER Silent LC6550 550
:: PHILIPS 200AW8FS
Southwind ac2 crack 03.03.2010. 21:15 #193574

broj poruka: 260

Postoji crack koji dozvoljava da se udje u igru, ali se igra zakuca cim dodjete do animusa, valjda pokusava da se zakaci na Ubisoftov server.

Bice crack 100% cim se pojavi engleska verzija igre, pa ja jos ne znam za igru koju nisu uspeli da crackuju :)
Gare87 kao shto sam vec napomenuo 03.03.2010. 21:33 #193582

tako bila fora i sa gta iv, chitao sam da ma to ne moze da se iskrekuje nikako i izashla igra nije radio jedan drugi, i onda treci crack su napravili koji snima igru kroz dll fajl i to je bilo to. Tako ce biti i sa AC 2 napravice kad tad nesto.....

@sky ako oces da vish koje sve igre su na taj fazon pucachina, odesh na gamespot ili ign i izaberesh jednu takvu pa po zanru nadjesh slichne igre, i to je to, ja tako radim jos od davno.
SkyFire Hvala na preporukuma.. 03.03.2010. 22:20 #193608

@Gare87

Ja sam temu psotavio zbog licnog iskustva,mozda mi je nesto promaklo sto nisam igrao pa neko ako jeste da mi kaze..
Inace za gamespot,gamershell.ign i 100-tine njih znam od kako znam za PC Berzu :)
Naravno da cu tu i da gledam ali licni dozivljaj je nesto drugo..Zato sam trazio od vas preporuku.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Mass Effect 1 sam igrao,nije da nisam ali me smorio deo kada se oruzje pregreje ili ja ostanem bez municije skroz i ubiju me oni klipani..Tako vise puta i odustao sam od igre,nikad je nisam ni presao..
ASC2 ima,ruska verzija,to sam isto vec odavno video ali ne mogu da se smaram na ruskom!
Alien vs Predator mi je previse monoton ali pokusacu da ga odigram..
Dark Void je skroz ok igra,malo je kratka i mozda su pricu mogli malo kreativnije da odrade ali je u sustini ok skroz igra.Za taj zanr,alien-space kombinaciju-pucacina jedna od boljih+ PhysX..

gile23 ... 03.03.2010. 22:53 #193620

broj poruka: 9121
Mass Effect 1 (2 nisam probao) je mnogo monotona igra, znaci sve je isto jbt, samo su drugi likovi, jbs takvu igru, ja sam je igrao i smorila me debelo, inace ceka se AVP multiplayer jer ce sigurno biti dobar :). Zakljucak Sky predji da igras nesto preko neta a ne samo da prelazis neke igre D kategorije :).

Sto se tice crackovanja, Starcraft 2 je cela online igra, znaci nema nista lokalno, pa se igra preko Ai-a lokalno, zakljucak sve se moze crackovati.

Pozdrav!
SkyFire Battlefield: Bad Company 2 03.03.2010. 23:57 #193626

Citam da ima nekih problema sa misonjom..Jel to sredjeno u Relaoded verziji ili ima poseban lek>?

Gare87 aj opet 04.03.2010. 00:34 #193635

BATTLEFIELD BC 2 NEMA PROBLEMA SA MISHOM!!!
Znachi brze bolje sam odmah stavio da se skida torent sa onog sajta gde ste postavili u nekoj predhodnoj temi, odmah instalirao i uzeo da igram, znachi igra nema nikakvih problema!!

@sky ok, nisam mozda lepo sve procitao. inache lek za onu neverovatnu glupost koju su ispustili sa ME 1 mozesh da regulishesh sa 2 upgreda da se oruzije manje greje, tako da se skoro ne pregreva nikad, jedino tako moze da se igra ona zadnja misija, drugachije je nemoguce(nisu goveda tela da naprave patch za to). inache igra nije monotona ako se ne igra previshe, drugi deo su malo to doradili tako da su meni bile zanimljivije misije i glavne i sporedne, a i super je ono shto mozesh da kar** skoro sve zenske na brodu :))))))(samo da je josh malo duza igra). pozdrav

SkyFire Battlefield: Bad Company 2 04.03.2010. 08:24 #193653

Igra je odlicna..Grafika jako dobra,veoma realna,(ambijent) svaka cast.Igram na 1920x1200 sa 4xAA i 4xAF driver podesen na Hi Quality i nemam reci kakav vizuelni dozivljaj.Mozda se neko nece sa mnom sloziti ali meni je realnija grafika ovde nego na Modersn Warfare 2..Kazem realnija jer su se potrudili da je prikazu realno dok su u MW2 dosta fejkovane texture i to se primeti..Fizika je dobra,ima i efekata dosta..Ova igra ima jako fine odlike,kvalitetna je..Jos ako je prica dobra stvarno svaka pohvala..
Evo sad sam snimio i klip u 1920x1200,bruka kako izgleda..

looftigooz Who`s your daddy??` 04.03.2010. 10:18 #193664

broj poruka: 111
ME1 je obavezno shtivo...tu vidish da se svi oko toga slazzu ( to ti je domaci #1) pa brzze bolje skok na nastavak (koji cesh malo duzze igrati od prvog dela)

Ako mene pitash sa chim da se potpuno zarazish, onda ubrizgaj dozu ADAMa i odlepi totalno...Bioshock 2 je nasLOV za pamcenje&uzzivanje natenane ( snap_ovao sam do sad preko 500mb screnshotova)...remek delo gameplay_a, grafike, scenaria itd

E sad ako nisi premotao prvi deo pa...i nije neka omashka ali bi ti zaplet u nastavku bio 10x interesantniji.
Dakle ako nisi siguran reci da ti poshaljem screenove iz BS2 da se uverish.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
get on_log on / log off_get off

TheBear Re: Battlefield: Bad Company 2 04.03.2010. 11:26 #193675

Evo snimio sam i ja da vidis kako meni radi sa 9800GTX+ snimio sam i podesavanja:
http://www.youtube.com/watch?v=AM8xAGf-Tz0
Ova graficka se itekako dobro drzi jos uvek :)

:: Igra je odlicna..Grafika jako dobra,veoma realna,(ambijent) svaka cast.Igram na 1920x1200 sa 4xAA i 4xAF driver podesen na Hi Quality i nemam reci kakav vizuelni dozivljaj.Mozda se neko nece sa mnom sloziti ali meni je realnija grafika ovde nego na Modersn Warfare 2..Kazem realnija jer su se potrudili da je prikazu realno dok su u MW2 dosta fejkovane texture i to se primeti..Fizika je dobra,ima i efekata dosta..Ova igra ima jako fine odlike,kvalitetna je..Jos ako je prica dobra stvarno svaka pohvala.
:: Evo sad sam snimio i klip u 1920x1200,bruka kako izgleda.
:: Green,Green,Grass Of Home
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647022.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs