preporucite mi neku igracku igricu, ne previse zahtevnu (evo konfiguracije ispod), da moze da se igra u multiplejeru. Voleo bih da moze da se igra stari NFS4, ali moze neka igra koja podseca na nju. Bitno mi je samo da mogu 2 igraca da igraju istovremeno.
Konfiguracija :
MB MSI K9VGM-V CPU AMD Athlon 64 3500+ RAM 2x1GB DDR2 800 Kingston VGA PCI-e Asus GeForce 8400GS
Nesto se ne secam te igre (NFS4). Dakle, Need for speed...
03.03.2010. 14:03
status: user broj poruka: 10997
cetvorka, je l` tako? Je li to jedna iz doba `Porsche-a` (5 ili 6)? No, u svakom slucaju na ovoj konfiguraciji mogao bi bez problema da vozis sve novije NFS-ove zakljucno sa Pro street. Preporucujem NFS Underground (jedino izdanje koje mi se svidja).
Da znaš tortojedu da bi i ja preporučio. To je jedini od svih ovih novijih NFS-ova gde sam se bukvalno znojio da ne overim banderu, drvo ili neki kamion, sve ono što se u sledećim iteracijama igre lomi kao slamka ili odskoči od tebe ko da voziš šerman a objekt je lopta za plažu. Da ne pričam da je to jedini nfs u kojem je drift izazov, bar donekle, ono posle je smešno
Međutim, lik je tražio da mogu dva igrača odjednom.
Bila je dobra igra kad se pojavila... Novi damage model se pojavio, razbijanje stakla, ulubljivanje limarije itd... __________________ Scourge of PCBerza
:: cetvorka, je l` tako? Je li to jedna iz doba `Porsche-a` (5 ili 6) :: No, u svakom slucaju na ovoj konfiguraciji mogao bi bez problema da vozis sve novije NFS-ove zakljucno sa Pro street. Preporucujem NFS Underground (jedino izdanje koje mi se svidja) :: :: ::
Need For Speed Underground jeste odlicna igra za ono vreme i veliki je pomeraj sa Hot Pursuita2 , igra me odusevila i dan danas je pokrenemsada, ali nemoze da se igra u split-screen-u, Moze u lanu uz pomoc LAN TOOL-a imas na nfs-planet.de flatout2 isto nema split screen, za keca ne znam nisam igrao :) Sto se tice starih NFS-ova imam SVE igre, i NFS 3 : Hot Pursuit moze u hot seat(split screen-u) da se igra, zanimljivo je mada malo prestaro Imas i NFS4:High Stakes, dosta poboljsana u odnosu na NFS, bolja grafika, vise automobila, ali i dosta muke da se namesti da radi na novijim masinama, ja sam uspeo da namestim jedva =)
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647022. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.