Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Drajving gejm :)
STRANA 1 OD 1
jaydee Drajving gejm :) 03.03.2010. 13:43 T24989

status: user
broj poruka: 95
Ljudi,

preporucite mi neku igracku igricu, ne previse zahtevnu (evo konfiguracije ispod), da moze da se igra u multiplejeru. Voleo bih da moze da se igra stari NFS4, ali moze neka igra koja podseca na nju. Bitno mi je samo da mogu 2 igraca da igraju istovremeno.

Konfiguracija :

MB MSI K9VGM-V
CPU AMD Athlon 64 3500+
RAM 2x1GB DDR2 800 Kingston
VGA PCI-e Asus GeForce 8400GS

Neka ovo budu smernice za izbor igre.

Pozdrav forumashima!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic re 03.03.2010. 14:00 #193460

broj poruka: 9006
Mislim da Flatout 1 i 2 imaju splitscreen, inače dobra vožnja, nije ni zahtevna.

Tuđe govno uvek više smrdi

tortojed Nesto se ne secam te igre (NFS4). Dakle, Need for speed... 03.03.2010. 14:03 #193461

broj poruka: 10997
cetvorka, je l` tako? Je li to jedna iz doba `Porsche-a` (5 ili 6)?
No, u svakom slucaju na ovoj konfiguraciji mogao bi bez problema da vozis sve novije NFS-ove zakljucno sa Pro street. Preporucujem NFS Underground (jedino izdanje koje mi se svidja).

raic Re 03.03.2010. 14:09 #193463

Da znaš tortojedu da bi i ja preporučio. To je jedini od svih ovih novijih NFS-ova gde sam se bukvalno znojio da ne overim banderu, drvo ili neki kamion, sve ono što se u sledećim iteracijama igre lomi kao slamka ili odskoči od tebe ko da voziš šerman a objekt je lopta za plažu. Da ne pričam da je to jedini nfs u kojem je drift izazov, bar donekle, ono posle je smešno

Međutim, lik je tražio da mogu dva igrača odjednom.

Daum Re: Nesto se ne secam te igre (NFS4). Dakle, Need for speed... 03.03.2010. 14:10 #193464

broj poruka: 12795
Zvao se Need For Speed Road Challenge, i za druga trzista Need For Speed High Stakes.

Pojavio se 1999.

Imas vise ovde:
http://spedr.com/1zebz

Bila je dobra igra kad se pojavila... Novi damage model se pojavio, razbijanje stakla, ulubljivanje limarije itd...

:: cetvorka, je l` tako? Je li to jedna iz doba `Porsche-a` (5 ili 6)
:: No, u svakom slucaju na ovoj konfiguraciji mogao bi bez problema da vozis sve novije NFS-ove zakljucno sa Pro street. Preporucujem NFS Underground (jedino izdanje koje mi se svidja)
::
jaydee Re: 03.03.2010. 14:47 #193467

O da, stari NFS je zakon, covece koliko sam igrao ga igrao. Steta sto ne moze da se igra na XP-u. :(

@raic : Hvala ti puno na predlogu, probacu igru sigurno, video sam screenshotove i svidela mi se.

Pozdrav.

raic Re 03.03.2010. 14:58 #193469

Evo baš sam se setio i World Racing 2, mislim da i tu ima splitscreen.

markozutic re 03.03.2010. 15:08 #193471

broj poruka: 1463
Need For Speed Underground jeste odlicna igra za ono vreme i veliki je pomeraj sa Hot Pursuita2 , igra me odusevila i dan danas je pokrenemsada, ali nemoze da se igra u split-screen-u, Moze u lanu uz pomoc LAN TOOL-a imas na nfs-planet.de
flatout2 isto nema split screen, za keca ne znam nisam igrao :)
Sto se tice starih NFS-ova imam SVE igre, i NFS 3 : Hot Pursuit moze u hot seat(split screen-u) da se igra, zanimljivo je mada malo prestaro
Imas i NFS4:High Stakes, dosta poboljsana u odnosu na NFS, bolja grafika, vise automobila, ali i dosta muke da se namesti da radi na novijim masinama,
ja sam uspeo da namestim jedva =)

Intel E7500 2.93GHz
Gigabyte GA-EP43-DS3
1x2GB Apacer 800MHz
250GB WD
Zotac 7900GS 256mb 450/1320
Chieftec 350W
Samsung 710n 17` TFT

jaydee Re : markozutic 03.03.2010. 18:05 #193519

E to to, odakle mogu da skinem neki od starih NFS-ova a da radi na XP-u??? Odgovarala bi mi bilo koja edicija od tih starih.

Hvala na ostalim odgovorima, sve cu da isprobam pa cu vam preneti utiske.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647022.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs