Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
pcsx 2 speedup
STRANA 1 OD 1
nisque pcsx 2 speedup 03.03.2010. 12:56 T24986

status: user
broj poruka: 1060
e ljudi, konačno sam se dokopao ovoga i da radi, tj da mogu da se igram.. e sad, igram god of war 2, ali me malo nervira fps.. kad nema tuče i klanja fps je na 60, e al čim krenu da dolaze oni mučenici, meni fps pada na 30 i nema šanse da pređe to.. jel se neko bavio ovim emulatorom pa zna šta uraditi u podešavanjima da taj fps bude bar 50.. ja sam nešto kliktao ali baš nisam uspeo da poteram ovo malo brže..
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vdj85 Prvo napisi svoju konfiguraciju 03.03.2010. 14:07 #193462

broj poruka: 11
pa onda ostalo: koje plugin-ove koristis, dal si skinuo najnoviju beta verziju... Za ovaj emulator potrebna ti je jaka masina (uglavnom procesor) i to najbolje dual core na sto vecoj frekvenciji npr. 3GHz+ (4GHz je pozeljno za zahtevnije igre) i neka pristojna grafika. Za podesavanje idi na njihov forum imas sve obljasnjeno, ali kako je svaka masina razlicita moras malo da experimentises...
raic Re 03.03.2010. 14:24 #193466

broj poruka: 9006
Al evo par saveta, probaj sam šta ide a šta ne.

Za grafiku ti je dobar onaj gsdx890 plugin što dobiješ uz emulator, odabereš koji dx koristiš, dx9 za xp, dx10 za vistu i win7, recimo da emulator bolje radi na dx10. shader3 po mogućnosti, uključiš texture filtering i alpha correction, za xp možeš da uključiš vsync a na visti i win7 begaj od toga, mnogo usporava. Što veći internal resolution staviš to će teksture biti bolje. Igre generalno dosta brže rade u full screen nego u windowed, rezolucija samog prozora nema veze sa brzinom.

Za zvuk spu2-x ili peops, zavisi od igre.

Ako i dalje ide sporo, možeš da dobiješ malo ubrzanje ako uključiš speed hacks, ako vidiš da ti igra brljavi, nemoj. Kod mene dobro radi 2x cycle ili INTC

Tuđe govno uvek više smrdi

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647022.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs