Skino sam -RELOADED verziju,posle instalacije trazi mi da update-jem u latest version pre nego sto pokrene igricu?? Neki veliki update sigurno cim ovako sporo ide.. jel ovo normalno?? plasim se da crack posle nece raditi sa ovim updatom
pretpostavljam da si pri instalaciji odabrao da se igra cekira (ili tako nesto, ne secam se tacno) na netu, i da nemas disk u optici (ili image u virtual drive)...i tu si napravio gresku. reinstaliraj je, i izaberi opciju da ti je disk stalno u optici, i neces imati problema. samo, kad radis crack-ovanje, prekopiraj sve (sem key gen-a) u glavni folder gde si instalirao igru, da bi sve radilo kako treba...to jest, da ti se ne `izvrce` mis... inace, igra je zabavna, ali kratka...ne tako dobra kao MW1 i 2, ali jako zabavna, grafika je skroz ok, mene je malo zvuk zezao...ali je kratka jbg :S nadam se da sam pomogao.
Kod mene nece da pokrene igru,sve dok ne ugasim net!Evo sada sam probao i uvek isto!barem je kod mene tako,da znaju i ostali da cak i to moze da bude problem...
Probaj u folderu da pokrenes exe fajl i nece ti traziti da instaliras patch
Put lifeinyourPC
:: :: :: Kod mene nece da pokrene igru,sve dok ne ugasim net!Evo sada sam probao i uvek isto!barem je kod mene tako,da znaju i ostali da cak i to moze da bude problem.. ::
Instaliras ko svi normalni ljudi neki firewall program i blokiras svaku igru koja pokusava da se konektuje na net... __________________ Scourge of PCBerza
da ima josh onih koji ne umeju da instaliraju i pokrenu igru!? Lepo downlodujete sa onog torent sajta koji je bio postavljen pre neki dan, stavite recimo da se registruje preko neta(ako neshto trazi, otvara, samo iskljuchite)prebacite sve one fajlove iz crack foldera u main dir od igre i tepate ih samo tako :DD
p.s. inache igra je slabo optimizovana na velikim rezolucijama sa ukljichenim neshto malo AA i AF(barem kod mene opada dosta frame rata, ispod 30 ide), tako da moram da smanjim na 1440 sa 2aa i 2af i onda moze da se igra. pozdrav
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647022. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.