Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Problem sa Battlefield Bad Company 2
STRANA 1 OD 1
valiant Problem sa Battlefield Bad Company 2 02.03.2010. 13:04 T24960

status: user
broj poruka: 545

Skino sam -RELOADED verziju,posle instalacije trazi mi da update-jem u latest version pre nego sto pokrene igricu?? Neki veliki update sigurno cim ovako sporo ide.. jel ovo normalno?? plasim se da crack posle nece raditi sa ovim updatom
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Miguelinho e jbg... 02.03.2010. 13:09 #193203

broj poruka: 211
pretpostavljam da si pri instalaciji odabrao da se igra cekira (ili tako nesto, ne secam se tacno) na netu, i da nemas disk u optici (ili image u virtual drive)...i tu si napravio gresku.
reinstaliraj je, i izaberi opciju da ti je disk stalno u optici, i neces imati problema. samo, kad radis crack-ovanje, prekopiraj sve (sem key gen-a) u glavni folder gde si instalirao igru, da bi sve radilo kako treba...to jest, da ti se ne `izvrce` mis...
inace, igra je zabavna, ali kratka...ne tako dobra kao MW1 i 2, ali jako zabavna, grafika je skroz ok, mene je malo zvuk zezao...ali je kratka jbg :S
nadam se da sam pomogao.

valiant Resen problem 02.03.2010. 13:42 #193206

uradio sam onako kako si rekao i sada radi...da cak sam morao da ugasim net na kratko i tek tada sam pokrenuo igru...HVALA

Miguelinho re: 02.03.2010. 13:51 #193208

broj poruka: 211
nema na cemu, drago mi je da sam pomogao :D

valiant Jos da dodam 02.03.2010. 13:59 #193209

Kod mene nece da pokrene igru,sve dok ne ugasim net!Evo sada sam probao i uvek isto!barem je kod mene tako,da znaju i ostali da cak i to moze da bude problem...
nskoric Re: Jos da dodam 02.03.2010. 14:12 #193211

broj poruka: 152
Probaj u folderu da pokrenes exe fajl i nece ti traziti da instaliras patch

Put life in your PC

::
:: Kod mene nece da pokrene igru,sve dok ne ugasim net!Evo sada sam probao i uvek isto!barem je kod mene tako,da znaju i ostali da cak i to moze da bude problem..
uroshnet re 02.03.2010. 14:28 #193215

broj poruka: 1033
A jel neko ima problema sa savegameom? Ja kad god udjem u igru moram iz pocetka, ili ti resume ne reaguje, kliknem ali ne desava se nista?
valiant nskoric 02.03.2010. 14:37 #193216

U pravu si ne trazi patch...to je to ne treba gasiti net!

Daum ... 02.03.2010. 14:59 #193223

broj poruka: 12795
Instaliras ko svi normalni ljudi neki firewall program i blokiras svaku igru koja pokusava da se konektuje na net...

Gare87 neverovatno 02.03.2010. 17:54 #193318

broj poruka: 4706

da ima josh onih koji ne umeju da instaliraju i pokrenu igru!?
Lepo downlodujete sa onog torent sajta koji je bio postavljen pre neki dan, stavite recimo da se registruje preko neta(ako neshto trazi, otvara, samo iskljuchite)prebacite sve one fajlove iz crack foldera u main dir od igre i tepate ih samo tako :DD

p.s. inache igra je slabo optimizovana na velikim rezolucijama sa ukljichenim neshto malo AA i AF(barem kod mene opada dosta frame rata, ispod 30 ide), tako da moram da smanjim na 1440 sa 2aa i 2af i onda moze da se igra. pozdrav

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647022.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs