Ništa. I dalje se javlja onaj problem samo na laptopu. Na PC-u je sve ok. Nema virusa, nema trojanaca... Instaliraću stariju verziju, jedino mi to preostaje.
The Way It`s Meant To Be Played
:: Sta ti uradi sa Windows live messengerom :: :: Pozdrav :: :: :: :: Sad ću da ti uploadujem taj fajl :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
Ne kapiram kako ti je instalacija normalno funkcionisala na jednom sistemu, a na drugom prijavljuje grešku. Čudno.
The Way It`s Meant To Be Played
:: @esese :: Sad prijavljuje gresku na nekom drugom fajlu.. :: U svakom slucaju hvala na trudu, skinucu REPACK varijantu igre.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
Pitaj me da ti kazem... I sam sam zbunjen, nesto debelo ne valja a sta nemam pojma.
Inace ni REPAK nece da se instalira, da mu mamu maminu...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Šteta :: :: Ne kapiram kako ti je instalacija normalno funkcionisala na jednom sistemu, a na drugom prijavljuje grešku. Čudno :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: @esese :: :: Sad prijavljuje gresku na nekom drugom fajlu.. :: :: U svakom slucaju hvala na trudu, skinucu REPACK varijantu igre.. :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647022. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.