grafika je odlicna, probao je sve na max. 2xAA, ali imam oko 30FPS sa 9800GTX+ :( Doduse u full hd. Sjajno izgleda, neprijatelji su mi malo glupi na normal igram, suvise mi je lako nekako. Inacew ok je igra, ima barem ok single player kampanju multi ne moze jos ja mislim. Slike full hd:
Sad ima kampajnu kao CoD otprilike, jer ovaj deo je radjen i za single p-layer, a prosli su bili samo za multi, tada nije postojala single kampanja, mogao si da igras s botovima na mapama koje su predvidjene za multiplejer...
:: Cekaj jer igra kao pre, massivne bitke ili vise kao MW2 :: :: Pozdrav!
Igrao sam ja pre Battlefield, ali posto videh screenshot zapitah se wtf je ovo, znaci totalno promenjen koncept igre :).
Pozdrav!
:: Sad ima kampajnu kao CoD otprilike, jer ovaj deo je radjen i za single p-layer, a prosli su bili samo za multi, tada nije postojala single kampanja, mogao si da igras s botovima na mapama koje su predvidjene za multiplejer.. :: :: :: :: Cekaj jer igra kao pre, massivne bitke ili vise kao MW2 :: :: :: :: Pozdrav!
U multiju i nije koliko sam video, ali single kampanja je sada tu, i tu jeste drugacije.
:: Igrao sam ja pre Battlefield, ali posto videh screenshot zapitah se wtf je ovo, znaci totalno promenjen koncept igre :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: Sad ima kampajnu kao CoD otprilike, jer ovaj deo je radjen i za single p-layer, a prosli su bili samo za multi, tada nije postojala single kampanja, mogao si da igras s botovima na mapama koje su predvidjene za multiplejer.. :: :: :: :: :: :: :: Cekaj jer igra kao pre, massivne bitke ili vise kao MW2 :: :: :: :: :: :: Pozdrav!
Ja nemam ni joypad ni volan u kompu, i gde god da pomerim mis lik krece da gleda na gore.
Ne mogu uopste da igram. Koje sranje mrtvo...
EDIT: Sad sam video da treba i one dve pesmice da se prebace iz crack foldera. To navodno resava problem.
EDIT2:
Ne verujem. Resen problem. Ne razumem stvarno cemu su potrebne dve debilne pesmice u txt fajlu da bi igra radila kako treba.... __________________ Scourge of PCBerza
:: U slučaju da nekom ne radi igra a ima volan učukan u komp, nek proba bez njega, sad mi se javio ortak sa G25, to mu rešava problem :: :: Tuđe govno uvek više smrdi :: ::
Uvek je ingame bolje, ali to je to otprilike, na High, 2xAA. Ona predzadnja slika je nesto zamucena jer je kamera bila u pokretu verovatno kad sam slikao, ostale su takve.
Igra evo posle malo vise igranja, nije nesto uopste, MW2 je duplo bolji, od optimizacije pa do dizajna misija....
...Instalirao sam igru prekopirao crack krenuo da igram i odma problem
Problem je u tome sto na komande misa ne reaguje tj. reaguje samo po horizontalnoj osi...vertikala je mrtva...ne znam u cemu je problem...moracu da potrazim
:: :: @gang197 :: :: Pa idu u isti folder gde i crack :: Imao sam isti problem dok ih nisam tu kopirao :: Evo i ti i slika :: http://i46.tinypic.com/10h8yt4.jp :: ::
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647022. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.