rayman jeste jedinstvena igra ali to je jos sa sony1 ima rayman za komp ja mislim da je rayman 3, a slicne pa imas MAW to je platformska, Sheep Dog & Wolf sa emulatorom to definitivno +++
ima....Tazman (nisam siguran da se tako zove igrao sam davno u glavnom tasmanijski djavo),Crash bandicoot isto sa emulatorom.
evo je*em se pola sata da nastelujem metal slug da krecem sam,uvek mi baci 2playera,i plus nesto sam ceprko pa sada nemam tona :D zna li neko,podesavanja su krajnje glupava
zaboravi na taj, nema na engleskom, ja nesto trazim tu igru, odjednom sam se zainteresovao, i nasao sam ovo, jos mi se skida, ne znam da li ima u igrici engleski jezik, probaj: http://hotfile.com/dl/1648108/9839bb7/sheep.rar.html
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647022. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.