Ovako, na nekih 80% igre, nakon uspesno kompletirane misije, prilikom ucitavanja sledeceg dela, igra naprosto puca i izlazi standardno windows obavestenje...Posto nemam mogucnost da je skidam sa neta(a instalacioni disk sam dobio od ortaka), tj. nema sanse da trazim drugu kopiju, da li iko zna da li ima neki patch za igru ili je problem sisitemske prirode? Hvala.
Igru sam završio samo iz opčinjenosti prvim delom.
Tema prežvakana iljadu puta.
support normality
:: :: Veruj mi što više ideš ka kraju te igre, ona je sve veće đubre, naročito kraj kad se makljaš sa onom dijabolom na vrhu :: :: Šta znači standardno winodws obaveštenje, error reporting (send report) ? Skini drugi lekić i patch 1.1 :: ::
slazem se totalno, prvi deo ima ambijent i atmosferu, igrivost, ovaj novi ima sjajnu grafiku, igranje malo lici da je kopija starije igre soul reaver, ali nije ko prvi deo.....:(
Vi mora da imate konjske živce, kada ste uspeli da igru dogurate do (skoro) kraja. Ja nisam izdržao više od 45 minuta. Od starog Vulfenštajna, u novom nema ni V (tj. W).
nije nista pomogao, ipak je greska sistemske prirode. Jedino mi je cudno sto ne mogu da nadjem snimljene pozicije na hardu. Sto se tice igre, nije ni blizu prvog dela, al` kad sam krenuo da je igram(u nadi da ce kako igra odmice ista biti bolja), onda reko` i da je zavrsim, al` jbg...
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647022. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.