evo poslao, samo da znas ovaj hotfix popravlja dosta stvari oko fizike kao i oko bugova u questovima, ali nazalost ima ih i dalje samo znatno manje neces ih verovatno ni videti.
BTW. javi ako udjes u gild mejdza posto ni ja ni moj drug nismo uspeli :)
Hmmmm.... patch-ovao sam, ali ovo nije lekic....opet mi trazi DVD da ubacim.
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
:: evo poslao, samo da znas ovaj hotfix popravlja dosta stvari oko fizike kao i oko bugova u questovima, ali nazalost ima ih i dalje samo znatno manje neces ih verovatno ni videti :: :: BTW. javi ako udjes u gild mejdza posto ni ja ni moj drug nismo uspeli : :: :: Rise above the pain master the crane :: ::
E pa to .)... u pravu si. Jbg, dosta je proslo vremena od obliviona, a tek morrowinda....davno se to igralo... a u medjuvremenu sam igrao rpg-ijeve u kojima je to moglo, pa sam se razmazio
Nisam zaboravio ono za gild mejdza, nego sam tek sad poceo da igram. Nisam bio tu. Javicu sta sam uradio.
pozz
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
:: kako to mislis pa to je postavljeno po `nameni` ne moze u oblivionu, ne moze u gothic-i, ne moze u morrowindu pa nemoze ni u risen :: :: Rise above the pain master the crane :: ::
aj javi posto je bas tesko, jer zanimljivo je to sto smo ga igrali i ja i moj drug i obojca smo mislili da sma krenuli guildopm mage-a a u stvari nismo bili smo warrior of the order posle sam nesto citao na netu 80%ljudi kaze da je krenulo guildom paladina zato sto te u jednom delu primorava da se pridruzis njemu a zaboravio sam kako da se prkljucis manastiru.
samo nemoj da se tripujes jer ja sam u manastiru ispunio sve questove i mislio sam da radim za njih tek sam posle video da sam warrior...
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647022. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.