Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Alien vs Predator!
STRANA 1 OD 4  
Alexva Alien vs Predator! 16.02.2010. 22:53 T24608

status: user
broj poruka: 134

Ako nisam zakasnio upravo se pojavio u jednoj bugarskoj prodavnici :) 15,7 GB!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 16.02.2010. 22:55 #189612

broj poruka: 12795
Vrti se stara tema u 10 sa poslednjim odgovorima...

http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=24266&forid=26&katid=6

Alexva Re... 16.02.2010. 22:59 #189614

Ma znam za tu temu ali ona se više odnosi na demo ovo je kompletna igra.
Erestun re 16.02.2010. 23:08 #189617

broj poruka: 1797
http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?t=4797750

Definitivno stiglo.

mkukic ... 16.02.2010. 23:13 #189621

broj poruka: 2591
Da, bilo je reci u toj temi o demo verziji, ali nema veze. Jedva sam cekao da izadje full verzija, ali su ga bas preterali sa velicinom igre! 16GB...
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

Alexva Re.. 16.02.2010. 23:22 #189625

znam baš je velika ali siguran sam ( bar je do sada bilo tako pravilo ) za dan dva obavezno izlazi i verzija od 4-5 GB
Daum Re: Re.. 16.02.2010. 23:23 #189626

Ne znam samo kako zamisljas da 17GB spakuju u 4... Cak i da se povade jezici ne moze da bude manja od 10gb

::
:: znam baš je velika ali siguran sam ( bar je do sada bilo tako pravilo ) za dan dva obavezno izlazi i verzija od 4-5 GB
Daum Re: ... 16.02.2010. 23:24 #189628

Citaj malo, prica se u onoj temi o full igri...

:: Da, bilo je reci u toj temi o demo verziji, ali nema veze. Jedva sam cekao da izadje full verzija, ali su ga bas preterali sa velicinom igre! 16GB..
:: ***************************************************************************************
:: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Alexva Re... 16.02.2010. 23:33 #189634

Kako da spakuju?isto kako Bioshock 2 Razor 1911 spakuje na 7,7 GB a Proper na 3,41 GB, ili ista situacija sa CoD MF2 sa 11 GB na 5 GB.ok što se tiče druge teme moja greška ali bar će oni ljudi koje ovo interesuje brže saznati.
mkukic Re: Re: ... 16.02.2010. 23:37 #189635

Pa napisao sam da je o FULL verziji bilo reci (i jos se prica) u temi o DEMO verziji... Nije mi jasno sta ti nije jasno...
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

:: Citaj malo, prica se u onoj temi o full igri..
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: :: Da, bilo je reci u toj temi o demo verziji, ali nema veze. Jedva sam cekao da izadje full verzija, ali su ga bas preterali sa velicinom igre! 16GB..
:: :: ***************************************************************************************
:: :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: ::
gile23 ... 16.02.2010. 23:39 #189636

broj poruka: 9121
@Daum moze mnogo da se sabije 14GB, verovao ili ne moze i na nekoliko MB samo dekompresovanje traje nekoliko dana :).

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Alexva Re... 16.02.2010. 23:43 #189639

Ok vidim kuda ovo ide.Izvinjavam se ako sam nekog uvredio ako me neko nije shvatio, razumeo i sl. ne interesuje me kolika je igra, kako će ko da je spakuje, gde će čije jezike da gura itd.Ponavljam temu sam otvorio isključivo iz razloga da ljudi koji vole igrice ove vrste ( kao ja ) brže saznaju da se ista pojavila i to je sve.pozz
gile23 Re: Re... 16.02.2010. 23:44 #189640

broj poruka: 9121
Ma opusteno :).

Pozdrav!

:: Ok vidim kuda ovo ide.Izvinjavam se ako sam nekog uvredio ako me neko nije shvatio, razumeo i sl. ne interesuje me kolika je igra, kako će ko da je spakuje, gde će čije jezike da gura itd.Ponavljam temu sam otvorio isključivo iz razloga da ljudi koji vole igrice ove vrste ( kao ja ) brže saznaju da se ista pojavila i to je sve.pozz
mkukic Re: Re... 16.02.2010. 23:50 #189642

Sto kaze gile23 `ma opusteno`! :) Rekao sam da nema veze... Ima mnogo ljubitelja ove igre tako da je svakako lepo od tebe sto si nas obavestio (mada smo pomno pratili desavanja i sami... :) ).

:: Ok vidim kuda ovo ide.Izvinjavam se ako sam nekog uvredio ako me neko nije shvatio, razumeo i sl. ne interesuje me kolika je igra, kako će ko da je spakuje, gde će čije jezike da gura itd.Ponavljam temu sam otvorio isključivo iz razloga da ljudi koji vole igrice ove vrste ( kao ja ) brže saznaju da se ista pojavila i to je sve.pozz
Gare87 na zalost 17.02.2010. 00:04 #189649

broj poruka: 4706

chist promashaj ce biti igra. Barem je tako na ps 3 i na xbox, na gamespot ima prosechno 5.5, a na drugim oko 6, 7. ako ima slabije ocene i za PC, treba je zaobicu u shirokom luku!!

gliga79 provereno 17.02.2010. 00:10 #189652

broj poruka: 4641
torrent, na B.gamer ima obe verzije, i pici u full-u.
razor radi odlicno, bar su takvi komentari

Intel Q6600. CM Hyper TX3
Asus P5QL-E
Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS
ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5

Daum Re: na zalost 17.02.2010. 00:15 #189656

Gamespot review-ove odavno zaobilazim jer ljudi koji im rade opise su poprilicno retardirani. Svi review-ovi tamo su placeni. Oni koji se ne plate dobijaju lose ocene...

Primera radi, igra Boiling Point je dobila ocenu 7.0, a vece govno u zivotu nisam video. Ta sramota bi trebalo da ima ocenu 3.0.

Deus Ex Invisible War je dobio 8.0, a cela igra je ruglo prvog dela.

:: chist promashaj ce biti igra. Barem je tako na ps 3 i na xbox, na gamespot ima prosechno 5.5, a na drugim oko 6, 7. ako ima slabije ocene i za PC, treba je zaobicu u shirokom luku!
Panta019 Re 17.02.2010. 00:19 #189658

broj poruka: 1583
Prilicno sam siguran da ce ipak razor lek radidi na reloaded verziji igre jer je problem u samom reloaded leku.

Mada, ovaj Kaspersky mi nesto jede sto se ne jede i prijavljuje trojanca u pakovanju za razor lek. Konkretno je alergican na fajl steam_api.dll.

Danny Crane.

Daum Re: Re: Re: ... 17.02.2010. 00:19 #189659

Ma pogresno sam shvatio, mislio sam da pricas o demo verziji...

@Alexva
Nema nikakve ljutnje i svadje, sta si se istripovao?

:: Pa napisao sam da je o FULL verziji bilo reci (i jos se prica) u temi o DEMO verziji... Nije mi jasno sta ti nije jasno..
:: ***************************************************************************************
:: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: :: Citaj malo, prica se u onoj temi o full igri..
:: :: __________________
:: :: Scourge of PCBerza
:: :: :: Da, bilo je reci u toj temi o demo verziji, ali nema veze. Jedva sam cekao da izadje full verzija, ali su ga bas preterali sa velicinom igre! 16GB..
:: :: :: ***************************************************************************************
:: :: :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: :: ::
kobe pozz svimaa 17.02.2010. 00:31 #189666

broj poruka: 427

ljudi ako imate neki dobar torrent sajt da sigurno ima seedera jer ja nikako da nadjem nesto kvalitetno ,pogasise neke torrente i sad cabar
Alexva Re... 17.02.2010. 00:33 #189668

Ma Daum brate bacam ovaj otrov cigaretine pa sam nervozan kao pas :)
Gare87 Re: Re: na zalost 17.02.2010. 02:04 #189683

broj poruka: 4706
yup, i ja sam se nervirao sa boiling point, ali u reviewu pise nikako da se ne igra bez patcha, jer sredjuje one bagove koje ima igra, mada ja odigrao vecinu bez pa nisam hteo ni da probam, ali u principu igra nije losa, velika mapa stalno shibanje itd... ali da ponekad stvarno su im reviewi chudni(da tako kazem, jer neznam dal su placeni ili nisu), ali za sada su po meni nekako najpriblizniji istini IGN, ali kad se pogledaju sve ocene koje drugi sajtovi daju onda se izvuche zakljuchak vredi li ili ne igra, zato cu sachekati da izadju svi reviewi sa ocenama pa onda. poz, i sorry za malo off topic! :)

:: Gamespot review-ove odavno zaobilazim jer ljudi koji im rade opise su poprilicno retardirani. Svi review-ovi tamo su placeni. Oni koji se ne plate dobijaju lose ocene..
:: Primera radi, igra Boiling Point je dobila ocenu 7.0, a vece govno u zivotu nisam video. Ta sramota bi trebalo da ima ocenu 3.0
:: Deus Ex Invisible War je dobio 8.0, a cela igra je ruglo prvog dela
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: :: chist promashaj ce biti igra. Barem je tako na ps 3 i na xbox, na gamespot ima prosechno 5.5, a na drugim oko 6, 7. ako ima slabije ocene i za PC, treba je zaobicu u shirokom luku!
Daum Re: Re: Re: na zalost 17.02.2010. 02:08 #189684

Svaki od tih review-ova pise jedna osoba. Zato je najbolje da uzmes i probas sam igru pa zakljucis...

:: yup, i ja sam se nervirao sa boiling point, ali u reviewu pise nikako da se ne igra bez patcha, jer sredjuje one bagove koje ima igra, mada ja odigrao vecinu bez pa nisam hteo ni da probam, ali u principu igra nije losa, velika mapa stalno shibanje itd... ali da ponekad stvarno su im reviewi chudni(da tako kazem, jer neznam dal su placeni ili nisu), ali za sada su po meni nekako najpriblizniji istini IGN, ali kad se pogledaju sve ocene koje drugi sajtovi daju onda se izvuche zakljuchak vredi li ili ne igra, zato cu sachekati da izadju svi reviewi sa ocenama pa onda. poz, i sorry za malo off topic! :
:: :: Gamespot review-ove odavno zaobilazim jer ljudi koji im rade opise su poprilicno retardirani. Svi review-ovi tamo su placeni. Oni koji se ne plate dobijaju lose ocene..
:: :: Primera radi, igra Boiling Point je dobila ocenu 7.0, a vece govno u zivotu nisam video. Ta sramota bi trebalo da ima ocenu 3.0
:: :: Deus Ex Invisible War je dobio 8.0, a cela igra je ruglo prvog dela
:: :: __________________
:: :: Scourge of PCBerza
:: :: :: chist promashaj ce biti igra. Barem je tako na ps 3 i na xbox, na gamespot ima prosechno 5.5, a na drugim oko 6, 7. ako ima slabije ocene i za PC, treba je zaobicu u shirokom luku!
TheBear Kome treba full speed torrent (Razor) 17.02.2010. 06:59 #189702

broj poruka: 6502
meni tera i preko 1000KB/s sto je i neki teorijski maksimum za moj net :)

http://www.2shared.com/file/11445834/40bb5bd9/Aliens_Vs_Predator_Proper-Razo.html

Ja je skidam citavih 16GB za 4-5 sati ako ovako nastavi .)
Scyter Re: Kome treba full speed torrent (Razor) 17.02.2010. 08:49 #189707

broj poruka: 8138
Hvala! Onaj sa Partisa je bio spor samo tako. Sad sam stavio ovog, skida u fullu.

The Way It`s Meant To Be Played

:: meni tera i preko 1000KB/s sto je i neki teorijski maksimum za moj net :
:: http://www.2shared.com/file/11445834/40bb5bd9/Aliens_Vs_Predator_Proper-Razo.htm
:: Ja je skidam citavih 16GB za 4-5 sati ako ovako nastavi .)
TheBear Skino sam 17.02.2010. 12:39 #189759

broj poruka: 6502
sad cu da instaliram pa cu okaciti neke screenshotove.

STRANA 1 OD 4  
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647022.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs