Da, bilo je reci u toj temi o demo verziji, ali nema veze. Jedva sam cekao da izadje full verzija, ali su ga bas preterali sa velicinom igre! 16GB... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Citaj malo, prica se u onoj temi o full igri... __________________ Scourge of PCBerza
:: Da, bilo je reci u toj temi o demo verziji, ali nema veze. Jedva sam cekao da izadje full verzija, ali su ga bas preterali sa velicinom igre! 16GB.. :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
Kako da spakuju?isto kako Bioshock 2 Razor 1911 spakuje na 7,7 GB a Proper na 3,41 GB, ili ista situacija sa CoD MF2 sa 11 GB na 5 GB.ok što se tiče druge teme moja greška ali bar će oni ljudi koje ovo interesuje brže saznati.
Pa napisao sam da je o FULL verziji bilo reci (i jos se prica) u temi o DEMO verziji... Nije mi jasno sta ti nije jasno... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Citaj malo, prica se u onoj temi o full igri.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Da, bilo je reci u toj temi o demo verziji, ali nema veze. Jedva sam cekao da izadje full verzija, ali su ga bas preterali sa velicinom igre! 16GB.. :: :: *************************************************************************************** :: :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: :: :: ::
Ok vidim kuda ovo ide.Izvinjavam se ako sam nekog uvredio ako me neko nije shvatio, razumeo i sl. ne interesuje me kolika je igra, kako će ko da je spakuje, gde će čije jezike da gura itd.Ponavljam temu sam otvorio isključivo iz razloga da ljudi koji vole igrice ove vrste ( kao ja ) brže saznaju da se ista pojavila i to je sve.pozz
:: :: :: :: Ok vidim kuda ovo ide.Izvinjavam se ako sam nekog uvredio ako me neko nije shvatio, razumeo i sl. ne interesuje me kolika je igra, kako će ko da je spakuje, gde će čije jezike da gura itd.Ponavljam temu sam otvorio isključivo iz razloga da ljudi koji vole igrice ove vrste ( kao ja ) brže saznaju da se ista pojavila i to je sve.pozz
Sto kaze gile23 `ma opusteno`! :) Rekao sam da nema veze... Ima mnogo ljubitelja ove igre tako da je svakako lepo od tebe sto si nas obavestio (mada smo pomno pratili desavanja i sami... :) ). **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: :: :: :: Ok vidim kuda ovo ide.Izvinjavam se ako sam nekog uvredio ako me neko nije shvatio, razumeo i sl. ne interesuje me kolika je igra, kako će ko da je spakuje, gde će čije jezike da gura itd.Ponavljam temu sam otvorio isključivo iz razloga da ljudi koji vole igrice ove vrste ( kao ja ) brže saznaju da se ista pojavila i to je sve.pozz
chist promashaj ce biti igra. Barem je tako na ps 3 i na xbox, na gamespot ima prosechno 5.5, a na drugim oko 6, 7. ako ima slabije ocene i za PC, treba je zaobicu u shirokom luku!!
Gamespot review-ove odavno zaobilazim jer ljudi koji im rade opise su poprilicno retardirani. Svi review-ovi tamo su placeni. Oni koji se ne plate dobijaju lose ocene...
Primera radi, igra Boiling Point je dobila ocenu 7.0, a vece govno u zivotu nisam video. Ta sramota bi trebalo da ima ocenu 3.0.
Deus Ex Invisible War je dobio 8.0, a cela igra je ruglo prvog dela. __________________ Scourge of PCBerza
:: :: chist promashaj ce biti igra. Barem je tako na ps 3 i na xbox, na gamespot ima prosechno 5.5, a na drugim oko 6, 7. ako ima slabije ocene i za PC, treba je zaobicu u shirokom luku! :: ::
Ma pogresno sam shvatio, mislio sam da pricas o demo verziji...
@Alexva Nema nikakve ljutnje i svadje, sta si se istripovao? __________________ Scourge of PCBerza
:: Pa napisao sam da je o FULL verziji bilo reci (i jos se prica) u temi o DEMO verziji... Nije mi jasno sta ti nije jasno.. :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: :: :: Citaj malo, prica se u onoj temi o full igri.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: Da, bilo je reci u toj temi o demo verziji, ali nema veze. Jedva sam cekao da izadje full verzija, ali su ga bas preterali sa velicinom igre! 16GB.. :: :: :: *************************************************************************************** :: :: :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: :: :: :: :: ::
yup, i ja sam se nervirao sa boiling point, ali u reviewu pise nikako da se ne igra bez patcha, jer sredjuje one bagove koje ima igra, mada ja odigrao vecinu bez pa nisam hteo ni da probam, ali u principu igra nije losa, velika mapa stalno shibanje itd... ali da ponekad stvarno su im reviewi chudni(da tako kazem, jer neznam dal su placeni ili nisu), ali za sada su po meni nekako najpriblizniji istini IGN, ali kad se pogledaju sve ocene koje drugi sajtovi daju onda se izvuche zakljuchak vredi li ili ne igra, zato cu sachekati da izadju svi reviewi sa ocenama pa onda. poz, i sorry za malo off topic! :)
:: Gamespot review-ove odavno zaobilazim jer ljudi koji im rade opise su poprilicno retardirani. Svi review-ovi tamo su placeni. Oni koji se ne plate dobijaju lose ocene.. :: :: Primera radi, igra Boiling Point je dobila ocenu 7.0, a vece govno u zivotu nisam video. Ta sramota bi trebalo da ima ocenu 3.0 :: :: Deus Ex Invisible War je dobio 8.0, a cela igra je ruglo prvog dela :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: chist promashaj ce biti igra. Barem je tako na ps 3 i na xbox, na gamespot ima prosechno 5.5, a na drugim oko 6, 7. ako ima slabije ocene i za PC, treba je zaobicu u shirokom luku! :: :: :: ::
Svaki od tih review-ova pise jedna osoba. Zato je najbolje da uzmes i probas sam igru pa zakljucis... __________________ Scourge of PCBerza
:: yup, i ja sam se nervirao sa boiling point, ali u reviewu pise nikako da se ne igra bez patcha, jer sredjuje one bagove koje ima igra, mada ja odigrao vecinu bez pa nisam hteo ni da probam, ali u principu igra nije losa, velika mapa stalno shibanje itd... ali da ponekad stvarno su im reviewi chudni(da tako kazem, jer neznam dal su placeni ili nisu), ali za sada su po meni nekako najpriblizniji istini IGN, ali kad se pogledaju sve ocene koje drugi sajtovi daju onda se izvuche zakljuchak vredi li ili ne igra, zato cu sachekati da izadju svi reviewi sa ocenama pa onda. poz, i sorry za malo off topic! : :: :: :: :: Gamespot review-ove odavno zaobilazim jer ljudi koji im rade opise su poprilicno retardirani. Svi review-ovi tamo su placeni. Oni koji se ne plate dobijaju lose ocene.. :: :: :: :: Primera radi, igra Boiling Point je dobila ocenu 7.0, a vece govno u zivotu nisam video. Ta sramota bi trebalo da ima ocenu 3.0 :: :: :: :: Deus Ex Invisible War je dobio 8.0, a cela igra je ruglo prvog dela :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: :: :: :: chist promashaj ce biti igra. Barem je tako na ps 3 i na xbox, na gamespot ima prosechno 5.5, a na drugim oko 6, 7. ako ima slabije ocene i za PC, treba je zaobicu u shirokom luku! :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647022. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.