E ljudi.Imam jedan odredjen problem sa igrom.Naime kada je neka radnja u pitanju da se izvrsi a u toku igre dobijes odredjene komande koje treba da otkucas na tastaturi (slova) kod mene ispisuje komande za konzolu i ne znam sta treba da uradim da bi izvrsio radnju koja treba da bi se resila neka situacija..Na netu sam video gameplay gde se u toku igre normalno pojavljuju slova za pc platformu koja navode na pokret ili radju koju treba izvrsiti.. Vec sam dve verzije skinuo i isto mi se desava.. Evo kako izgleda i meni za control settings :
ima li i jedan normalan covjek koji moze odgovoriti na pitanje... niko te nepita jel igra krs ili ne.!!!! ako znas odgovor na pitanje pomozi covjeku, ako ne zaobidji!!!!!!!
Cek, cek, meni je instalirana ta igra, ali baguje na `protecting the ark misiji`. Tj. predjes posle nje ihahaj dosta, a kad je prekines i nastavis sutra, opet protecting the ark misija. Kao da glupavi autosave.
Nego podseti me za taj deo u Dark Void-u, tj. koji je to deo, moguce da sam presao to, ali sam zaboravio.
P.S. I igra je dobra, nista ne fali arkadnim igrama.
Samo se lepite za FPS gejming i strategije a `la warcraft, koje se nisu menjale dugi niz godina osim sto su nasminkane. :)))
Gde letim i treba da onesposobim onu `bubu` robota koji napada moj maticni brod.. Treba da naskocim na nujega pa su tu sad odredjene kombinacije pokreta.. Ali poludim kad mi izbaci umesto slova sa tastature on stavi konzolaske kontrole !
A - Jump/Hover.... - Space Y - Rocketpack on - Q B - Interact - E X - Cover - C
E sad, uglavnom, bar kada sam ja igrao, B (E tastatura) je sluzilo za naskakanje na rep mehanickog pseta. I uglavnom za sve te borbe koje koriste `Interact` imaju samo to i levo-desno za preskakanje na odredjena mesta. I cak, koliko se secam X (Cover) sluzi da ne padnes ako krene nesto da te otresa, ako gresim ostaje Y (jump). Ali po ovome sto vidim na Youtube-u, buni me koriscenje W (Up) kao deo interakcije.
I vidi ako imas bilo kakav gamepad, da ga iskopcas pre startovanja igre.
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647022. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.