Ako imate viska vremena, skinite klijent za ovu igricu sa http://heroesinthesky.gamigo.de/ Igrica je super, grafika nije na visini, ali kada je to bilo bitno za uzivanje u igranju? Sve je super, a jedini problem je sto je igrica na nemackom. Google translate to lako resava, ako vas igra zainteresuje. Eto, samo sam to hteo da kazem.
Meni licno se dopada. Radi se o 3d pucacini smestenoj u WWII. Mnogo misija, quest-ova i modela aviona. Naravno, prava stvar je kada igrate dogfight sa jos 15 igraca. Problem jeste nemacki jezik, ali sto se mene tice, i mog shita od wireless konekcije, dobro je sto je server nemacki, a ako mi zatreba prevod google translate resava stvar.
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647022. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.