Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Šta igrati?
STRANA 1 OD 1
skid Šta igrati? 15.02.2010. 08:53 T24555

status: user
broj poruka: 179
Upravo sam završio Star Force The Force Unleashed i sada imam problem. Šta igrati? Sve iole ( po meni ) dobre igre sam obrnuo po par puta. ajde dajte neki predlog za dobar FPS ili nešto slično Star Wars-u.
Skid
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
valiant probaj 15.02.2010. 09:30 #189173

broj poruka: 545

Wanted Weapons Of Fate,ako vec nisi igrao....pozdrav
pufi re 15.02.2010. 10:08 #189179

broj poruka: 2196
Probaj The Saboteur™ mozda ti se svidi,igra je izuzetna,nije od onih koje trazis ali mozda ti se svidi!!!

http://img690.imageshack.us/img690/6158/i741ghz8800gt.png

Intel i7 920 4.0GHz-TITAN FENRIR
GIGABYTE EX58-UD4P
3x1GB DDR3 Patriot 1600MHz
1TB
PALIT 4830 730/2150MHz
CORSAIR TX 950W
GIGABYTE Clear Case
BENQ T241WA

TheBear Probaj 15.02.2010. 10:12 #189180

broj poruka: 6502
Bioshock 2 nije bas ta tematika ali je dobar FPS.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
rasa007 re: 15.02.2010. 10:14 #189181

broj poruka: 456
probaj Mass Effect 2 neces pogresiti

`Once this intense and action-packed role-playing game pulls you into its orbit, you won`t want to escape`

http://www.gamespot.com/pc/rpg/masseffect2workingtitle/index.html?tag=topten.all.2

keep your head up legs closed eyes open

TheBear Re: re: 15.02.2010. 10:17 #189182

To nije FPS on je koliko vidim trazio FPS, to je akcioni RPG.

:: probaj Mass Effect 2 neces pogresit
::
:: `Once this intense and action-packed role-playing game pulls you into its orbit, you won`t want to escape`
:: http://www.gamespot.com/pc/rpg/masseffect2workingtitle/index.html?tag=topten.all.
:: keep your head up legs closed eyes open
djokosrb Borderlands 15.02.2010. 10:40 #189184

broj poruka: 6876
izaso je dodatak

A onda mozes na neut,raspitaj se na gareni

Dodatak se zove:
Borderlands:Zombie Island & Dr.Ned & Mad Moxx`s Underdome Riot
rasa007 Re: Re: re: 15.02.2010. 11:19 #189188

svejedno, igra je maximalno uradjena, i za nekog ko se prvi put upusti to ona je melem za oci i dusu igraca.
slicnost sa Star Wars The Force Unleashed vidim u koriscenju biotic energije koja se manifestuje podizanjem i pomeranjem objekata citaj `pull` na daljinu.
ako ne zeli da proba mass effect 2, preporucujem mu Wolfenstein, modern warfare 2, borderlands, Prototype ... izbor fps-a je mali posto covek kaze da je odigrao vecinu dobrih naslova.

:: To nije FPS on je koliko vidim trazio FPS, to je akcioni RPG
:: :: probaj Mass Effect 2 neces pogresit
:: ::
:: :: `Once this intense and action-packed role-playing game pulls you into its orbit, you won`t want to escape`
:: :: http://www.gamespot.com/pc/rpg/masseffect2workingtitle/index.html?tag=topten.all.
:: :: keep your head up legs closed eyes open
TheBear Re: Re: Re: re: 15.02.2010. 11:29 #189189

Ma Mass Effect 2 je pojam za onaj krs Force Unleashed, ali nisu bas slicne, u svakom slucaju nek proba ako voli i RPG elemente.

:: svejedno, igra je maximalno uradjena, i za nekog ko se prvi put upusti to ona je melem za oci i dusu igraca
:: slicnost sa Star Wars The Force Unleashed vidim u koriscenju biotic energije koja se manifestuje podizanjem i pomeranjem objekata citaj `pull` na daljinu
:: ako ne zeli da proba mass effect 2, preporucujem mu Wolfenstein, modern warfare 2, borderlands, Prototype ... izbor fps-a je mali posto covek kaze da je odigrao vecinu dobrih naslova
:: :: To nije FPS on je koliko vidim trazio FPS, to je akcioni RPG
:: :: :: probaj Mass Effect 2 neces pogresit
:: :: ::
:: :: :: `Once this intense and action-packed role-playing game pulls you into its orbit, you won`t want to escape`
:: :: :: http://www.gamespot.com/pc/rpg/masseffect2workingtitle/index.html?tag=topten.all.
:: :: :: keep your head up legs closed eyes open
DmasteRNo1 Mass Effect 2 15.02.2010. 11:52 #189193

broj poruka: 6101
Iako nije FPS, igra je fantastična, samo mi je nekako kratka. BioShock 2 mi se ne sviđa uopšte. Baš sam ga malo pre nogirao sa harda. Nije mi se svideo ni prvi deo, ali sam nekako stisnuo želudac i prešao ga.

Phenom II X3 720BE
Gigabyte GA-MA790X-UD3P
Kingston HyperX 4GB DDR2 1066
WD5000AAKS + Samsung SpinPoint F3 HD502HJ
Gigabyte GV-R487D5-1GD
Samsung 2232BW
Cooler Master Storm Sniper AMD Dragon Edition
Chieftec CFT-650-14CS

Erestun re 15.02.2010. 12:20 #189195

broj poruka: 1797
Mass Effect 2 je dobra igra, ali sada jos manje imam osecaj da je (akcioni) RPG, nema atributa, skill-ova, premalo poboljsanja, kupovina je pojednostavljena (citaj usrana) (nemas slobodu izbora u kupovini vec si ogranicen na par item-a), nema inventory, XP poene dobijas samo po zavrsetku misije, ne i kad ubijes protivnika. Level je smanjen na 30. Ja sam ubacio save-ove iz prvog dela (lvl 50 - od mogucih 60 sa DLC misijama), tako da sam u dvojci krenuo sa 3 lvl gomilom kredita kao bonus. Ne svidja mi se ono skeniranje planeta, ubi u pojam, nema vozila.
Sa pozitivne strane, ne moras da se smaras vozikanjem po planetama, odlicno je optimizovana, borbe su mnoooogo bolje i realnije.

A Bioshock je za mene jedna smaracka igra sa ruznom grafikom (ne losom, nego mi je samo ruzna ovakva kakva jeste - bar prvi deo) 2 deo nisam niti cu skinuti, ali za one koji vole da trce i da pucaju samo oni ce uzivati.

rasa007 Re: re 15.02.2010. 13:24 #189203

sve sto si rekao u vezi sa Mass Effect 2 je ... ISTINA

keep your head up legs closed eyes open

:: Mass Effect 2 je dobra igra, ali sada jos manje imam osecaj da je (akcioni) RPG, nema atributa, skill-ova, premalo poboljsanja, kupovina je pojednostavljena (citaj usrana) (nemas slobodu izbora u kupovini vec si ogranicen na par item-a), nema inventory, XP poene dobijas samo po zavrsetku misije, ne i kad ubijes protivnika. Level je smanjen na 30. Ja sam ubacio save-ove iz prvog dela (lvl 50 - od mogucih 60 sa DLC misijama), tako da sam u dvojci krenuo sa 3 lvl gomilom kredita kao bonus. Ne svidja mi se ono skeniranje planeta, ubi u pojam, nema vozila
:: Sa pozitivne strane, ne moras da se smaras vozikanjem po planetama, odlicno je optimizovana, borbe su mnoooogo bolje i realnije
:: A Bioshock je za mene jedna smaracka igra sa ruznom grafikom (ne losom, nego mi je samo ruzna ovakva kakva jeste - bar prvi deo) 2 deo nisam niti cu skinuti, ali za one koji vole da trce i da pucaju samo oni ce uzivati
:: __________________________________________________________
:: Forward, and demonspeed...
TheBear Bioshock prvi deo 15.02.2010. 14:10 #189212

je legendarna igra, dostojan naslednik System Shock-a. Drugi onako, nije ni blizu prvog ali zavrsio sam ga i zabavan je ima novina ali je i slabiji od prvog dela po mnogim pitanjima.

A sto se tice ME2 upravo zato se i zove akcioni RPG, to je TPS sa RPG elementima, i meni se dopalo sve to.

Sad igram STALKER Call of Pripyat ali to je vec igra koja zahtea dosta vremena i dosta je teza od svih ovih pucacina koje su izasle u poslednje vreme.
Erestun @TheBear 15.02.2010. 15:11 #189221

broj poruka: 1797
Pa tebi je mozda legendarna, meni je besmislena, od price do oruzja i magija i kako ih dobije u prvom delu i kako ih koristi i sta pruzaju. Vise puta sam je krenuo i svaki put me smori.
Bioshock nije ni blizu System Shock-u.

ME2 je akcioni RPG, a ne Role-Playing TPS, u prvom delu je bilo ok, zaista sam uzivao igrajuci je, ovo sada mi je mnogo arkadno.

Onaj trip sa kupovinom goriva i navodjenjem Normandije kroz space mapu je cista glupost.

A sto se tice Stalker-a, isti kao i prethodni, ali nista drugo od Ruja nisam ni ocekivao. Bagovito,neoptimizovano, u grafici i nekim tehnickim stvarima zastarelo, nasuprot tome ima lepu atmosferu, zanimljivu pricu i okruzenje i vredi je odigrati u svakom slucaju.

bunjevac Šta igrati? 15.02.2010. 15:25 #189230

broj poruka: 578

Novi stalker je jako dobar,grafika je odlična i igra nije glupa što znači da moraš malo i da se potrudiš i da razmišljaš.Sve dok ne izađe oblivion V čekaćemo pravu igru i izvinjavam se ASSASSIN CREED 2 sledeći mesec.
Scyter Re: 15.02.2010. 15:26 #189231

broj poruka: 8138
Bioshock 1 i 2 je meni odvratna igrica. Jednostavno, ne mogu da zamislim sebe kako sedim ispred monitora i igram je više od 1h. Stalker mi se takođe ne sviđa. Mass Effect mi je vrhunska igra, među 5 najjboljih.

The Way It`s Meant To Be Played

raic re 15.02.2010. 16:19 #189249

broj poruka: 9006
a već kad pominjemo mass effect, kad sam završio prvi deo ne znam šta me spopalo da gledam credits, elem bio je jedan lik koji se zove Alistair Duncan.

TheBear STALKER 15.02.2010. 16:24 #189252

je hardcore :) Nije za svakoga igra, engine pokazuje znake zastarevanja ali jos uvek se dobro drzi na DX10 ne izgleda lose, bolje su teksture i osvetljenje i efekti.

gliga79 sve je stvar ukusa 15.02.2010. 16:32 #189253

broj poruka: 4641
Mass Efect jedna od najboljih igara koju sam odigrao, ali sam se zeznuo, pa odigrao drugi deo, a sad igram prvi.Odredjeni likovi se pojavljuju,u prvom a ja ih znam iz drugog dela, i znam sta ce biti. Mnogo bi bilo jace da to ne znam, ali je i ovako Extra.

Bioshock, po meni jedinstven po svemu. Ambijent, i atmosfera, mi je mnogo zanimljiva i misticna. Tako da sam prvi deo prakticno `progutao`.

Stalker mi se nije dopao od pocetka i igrao sam prvi deo 20 min. i to je sve.
Probaj Gears of War, kazu da je odlican, ili Death Space.
Probaj i FEAR, zadnji deo je odlican, kao i Wolfenstein koji ima takodje izuzetnu atmosferu, i igrivost.

Intel Q6600. CM Hyper TX3
Asus P5QL-E
Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS
ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5

TheBear Mnogi su tako Stalker batalili posle 15.02.2010. 16:37 #189255

prvih 15-20 minuta ali kasnije je mnogo bolja igra.

bunjevac RE 16.02.2010. 15:33 #189519

broj poruka: 578

Za 20 min nisi mogao ni shvatiti igru inače sva tri dela se razlikuju i nisu neprijatelji isti svugde kao u mass efectu.Od svega mi se najviše sviđa to što nemožeš predvideti šta se od tebe očekuje jer su misije totalno drugačije.Ja nisam pristalica igara gde nemoraš uopšte razmišljati samo ideš napred i kokaš sve .U mass efectu nemoraš da ubiješ nikoga jer ni nedobijaš poene za to važno samo da lečiš svoje partnere koji non stop pucaju.Ovo su neki moji utisci nemislim nikog da omalovažavam samo sam izneo moje viđenje,a i ukusi su različiti te ih takve i treba prihvatiti.
H-nitro re 16.02.2010. 17:21 #189534

broj poruka: 1973
bunjevac je u pravu sacekaje da izadje oblivion novi bice mnogo dobra grafika, a tek kad krajem 2010 izadje Gothic IV e to cekam ko ozebo sunce to ce biti perverzno

Rise above the pain master the crane

Ultras1991 .. 16.02.2010. 17:28 #189538

broj poruka: 301

elder scrolls 5 ce dati domaci zadatak, pa jedva cekam da zapusi usta ovim Batmanima i drugim decjim igrama...

TheBear Re: .. 16.02.2010. 17:44 #189544

To nije ni najavljeno jos, a i kakve veze uopste ima sa betmenom.

:: elder scrolls 5 ce dati domaci zadatak, pa jedva cekam da zapusi usta ovim Batmanima i drugim decjim igrama..
skid Šta igrati? 21.02.2010. 00:10 #190693

broj poruka: 179
Hvala svima na predlozima. Nisam stigao ranije da se zahvalim zbog posla. Evo skidam Mass Effect 2. Bioshock2 sam probao i nije mi se nešto dopala. Isto kao u Batmanu, monotona okolina. Force Unleashed mi se svideo što se koriste samo Light Saber i Force, kao i u filmovima, a ne neka izmišljena (i neizmišljena) oružja.
Skid

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647022.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs