Pogledaj moj odgovor u prethodnoj temi. Sa DiRT-om 2 nisam imao baš nikakvih problema, ali ćeš i za nju morati da staviš bar 9.12 katalist, zato što su pojedinci imali pad frejmova u kamp kućici sa 9.11 drajverom.
Jel imaš ATI grafiku? NFS: Shift ima problema sa njima, ili ATI ima problem sa NFS: Shift. Kako god, pogledaj malo na netu, ljudi su se baš žalili da im ne radi dobro igra na ATI kartama.
The Way It`s Meant To Be Played
:: Hvala unapred.E da li znas mozda sto nfs nece da mi radi?Posle ocitavanja ostane crn ejran i nece da mrdne.Pozdra :: :: ::
Objashnjenje za to shto se zakopa auto i nece da krene. To nema veze sa atijem, i sa bilo kojim driverom bilo ati ili nvidia(do drivere je samo taj low frame rate, ili kad igra se nece ni pokrene ili pokrene se pa puca)! Ima igra taj bag, i josh nekoliko koje nisu sredili ni sa patchom, EA debilchine!! Inache reshenje za taj glitch je da se ne natunira auto valjda do kraja, ili da se uzme neki jak koji ne mora da se tunira i onda nema da stoji u mesto auto, ja sam tako prevazisao to, ali nije bilo samo do automobila nego do staze, preostali bagovi su crno nebo(ponekad), i to shto automobili odskachu ko ludi na pojedinim stazama! Drugih problema nema.
moze da bude da je tako ali kad sam trazio po netu naleteo sam na milion foruma da taj bugg ima sa ATI kartama, sto je po meni veca greska do EA nego do ATIja ali borba na prljavo je uvek prisutna, jbg, meni se licno dopao SHIFT, nije bas da je lak,a nije puno zahtevan, u sustini najvolem voznje
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647022. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.