Zato sto hoce nekada da takve simptome daje ako je racunar overklokovan, naizgled prolazi sve testove stabilnosti ti mislis da je stabilno a ono provalis da nije . Zameni drivere za grafiku i novi DX9 najnoviji instaliraj pregazi taj stari. I da skini i instaliraj nvidia PhysX driver, ako nams posto bez njega nece. Nema veze da li je ATI ili nVIDIA nece shift da radi ako nemas PhysX softver.
probaj ovo sto ti je Vuk rekao ako nece losa ti je verzija ili igre ili wina, dao sam ortaku nfs koji sam presao a kod njega isti problem na win 7 ali ima 7100 RC
Uradio sam to sto mi je Vuk rekao,e sad mozda je problem do drivera za kartu ili je igra u pitanju.Ma necu da se nerviram skidam Dirt 2 pa cu to da igram.
Stavi 9.12 katalist i 1.02 peč za NFS Shift i igra mora da radi. U 1.02 peču, sređena je optimizacija za ATi-jeve karte, tako da mi je prosto letala, dok je pre toga seckala poprilično, iako imam više nego dovoljnu mašinu za Shift i slične igre.
Hvala za linkove.E sad da te pitam nesto,da li je dovoljni deinstalirati driver pa onda instalirati 9.12 ili treba da koristim DriverCleaner Pro da bi skinuo stare drajvere?
ali, ako hoćeš baš da budeš siguran da se nešto ne pokarabasi, onda upotrebi taj DriverCleaner ili Driver Sweeper, kojeg isto možeš da nađeš na Guru3D-u.
Nece ni sad da radi.Za koji dan cu da instaliram novi vin pa cu sve ispocetka.Ako ni tad nebude radio ima da ga zapalim!!U svakom slucaju hvala napomoci.
Probaj ovo: Desni klik na desktop ikonu, properties, compatibility, run this program in compatibility mode for: stavis Windows 98 / Windows Me. Meni je uspjelo.
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647022. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.